rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El «moment dolç» de la reina Letícia gràcies a Joan Carles i Urdangarín

La monarca ha aconseguit allunyar-se de totes les polèmiques que la rodejaven
Letícia passa per «un moment dolç» | Cedida

 

Els escàndols a la casa reial espanyola sembla que només deixen víctimes i que tots els integrants de la monarquia es veuen perjudicats. No obstant això, si algú ha sortit beneficiat dels problemes que rodegen a l'emèrit Joan Carles i al seu gendre, Iñaki Urdangarín, és la reina Letícia.

 

L'esposa de Felip VI ha aconseguit deixar d'acaparar portades i esquivar qualsevol polèmica. Sembla, doncs, que ara la reina —de la qual s'havia arribat a assegurar que es podria divorciar del rei Felip— resta més tranquil·la que mai. 

 

La reina Letícia, viu «un moment dolç»

La realitat actual que rodeja a la reina Letícia sembla satisfer la monarca. De fet, segons recull ‘El Español’, una persona molt propera a ella ha assegurat que «travessa un moment dolç». Ho ha afirmat en relació als rumors que l'assenyalaven com la responsable de la ruptura de la Família Reial.

 

Imatge de Letícia i Joan Carles durant un bateig | Cedida

 

«Al final, es demostra que no és tan dolenta, no?», ha insistit l'amiga de Letícia en declaracions al mitjà de comunicació esmentat. En aquest sentit, doncs, aquesta ha seguit al peu del canó per afirmar que «segueix sent impecable en el desenvolupament de la seva tasca com a reina».

 

Preocupats per la imatge de la Família Reial

Una altra font consultada per la mateixa plataforma digital assegura que tant el rei Felip VI com la reina Letícia no estan preocupats per les polèmiques que rodegen a la Família Reial, perquè «a ells no els afecta de forma directa, és cosa del passat».                               

 

No obstant això, admet que tots dos estan preocupats, doncs representa «un altre atac més a la imatge de la institució», demostrant un cop més «com de  danyada que queda la corona». Per això, ha reconegut que els monarques viuen un moment de tensió amb la seva família.

                                          

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris