El 'Monaguillo' i la seva dona pateixen un accident de cotxe

A causa de l'accident, la seva dona Lola té una vèrtebra trencada

El 'Monaguillo' ha patit un accident de trànsit
El 'Monaguillo' ha patit un accident de trànsit | Antena 3

El divertit còmic i col·laborador del programa 'El Hormiguero' d'Antena 3 ha patit un accident de cotxe aquest divendres tot just quan començava les seves vacances de Setmana Santa acompanyat de la seva dona Lola Plazas, així ho comunicava l'humorista a través de les xarxes socials.

Sergio Fernández, conegut com el 'Monaguillo', ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors publicant un comunicat al seu perfil oficial d'Instagram i Twitter. El còmic i la seva dona han patit l'accident quan anaven a començar les vacances «després de molts esforços i fatalitats» ha explicat Fernández.

Lola va participar amb el sue marit al programa 'A Bailar'
Lola va participar amb el seu marit al programa 'A Bailar' | Antena 3

 

La seva dona Lola té una vèrtebra trencada

El missatge que avisava de l'accident començava d'una forma una mica estranya: «Potser hi ha gent que se n'alegra d'aquesta mena de missatges però quan anava a començar les vacances després de molts esforços i fatalitats hem tingut un accident». Els seguidors del còmic han mostrat el seu suport a la parella i al mateix temps s'han preguntat com pot haver-hi gent que s'alegri de les desgràcies dels altres.

Sergio compartia amb els seus seguidors que la seva dona havia resultat ferida durant l'accident: «La meva dona té una vèrtebra trencada i està immobilitzada i nosaltres estem cuidant d'ella». L'humorista ha compartit una imatge on s'indica la lesió exacta que ha patit Lola.

El 'Monaguillo' ha confessat que la família ha estat travessant uns moments complicats pel que fa a la salut: «Després d'una ratxa molt dolenta de salut familiar i, ara amb això, et planteges moltes coses. Estic content amb el meu èxit però la vida és la teva família, amics i la gent que et cuida. Sense això no ets res». Per últim, l'humorista ha agraït els missatges d'ànim que ha rebut i ha confirmat que continuarà amb la seva exitosa gira pels teatres d'Espanya: «A poc a poc sortirem i seguirem respectant el calendari que teníem previst. Gràcies a tots».

El 'Monaguillo' va està acompanyat de Danir Rovira durant el seu espectacle a Sevilla
El 'Monaguillo' va estar acompanyat de Dani Rovira durant el seu espectacle a Sevilla | Instagram

 

Un humorista amb èxit

El 'Monaguillo' no només col·labora a 'El Hormiguero' sinó que també participa en un programa d'Onda Cero, 'Sortits d'Ibèrics' amb Carlos Latre. A més, ha començat una gira pels teatres d'Espanya amb la seva obra 'Només ho veig jo?' amb què ha penjat el cartell d'entrades esgotades en moltes ocasions. En algunes ciutats el còmic ha comptat amb la participació d'altres humoristes com és el cas de Dani Rovira que el va acompanyar durant la seva actuació a Sevilla.


Comentaris

envia el comentari