Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonella Roccuzzo i Leo Messi a l'estrena del 'Messi X Cirque du Soleil', el 10 d'octubre del 2019

Les cada any tan esperades Mones de Pasqua dels Messi, a la llum

L'argentí ha mostrat com han viscut les pasques en família

Antonella Roccuzzo i Leo Messi a l'estrena del 'Messi X Cirque du Soleil', el 10 d'octubre del 2019
Antonella Roccuzzo i Leo Messi han felicitat el dia de la Mona | Catalunya Diari

Molts són els famosos que ens han mostrat com estan passant el confinament, en especial aquest dia de Pasqua  que està sent molt diferent del d'anys anteriors. Ara ha estat torn de Messi  i Antonela, que han publicat una imatge molt especial.

El futbolista argentí i la seva esposa es troben confinats amb els seus tres fills a l'espectacular casa de la parella, on segur que tenen moltes coses a fer. Leo Messi està passant un moment complicat amb el Barça, a causa dels conflictes que ha patit recentment amb la directiva del club blaugrana. Durant aquest confinament segur que ha tingut molt de temps a pensar sobre el seu futur.

L'esperada imatge

L'argentí també ha tingut temps de gaudir amb la seva família, i tal com ha mostrat Antonela, els 5 estan gaudint molt d'aquests dies, ja que poden estar junts, fet que abans no succeïa a causa dels compromisos laborals de Messi  i la seva esposa. La imatge que ha publicat Anto, com li diu Messi  en la intimitat, està arrasant en 'likes', en unes hores ja acumula més d'un milió. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz pascua

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

La família ha desitjat una bona Pasqua  a tots, amb la imatge dels tres petits junts, una fotografia idíl·lica que ben podrien ser de les vacances de Nadal, però que ara per circumstàncies de la vida l'hem vist ara, en plena Pasqua. Habitualment Messi no pot gaudir massa d'aquests dies festius dins l'any, ja que precisament ara a l'abril, el Barça es jugaria tota la temporada en la recta final de la lliga i les eliminatòries finals de la Champions.