rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz es donen una segona oportunitat

Van ser parella de 2002 a 2005, quan protagonitzaven 'Upa dance'
Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz van reaparèixer com a parella a la gala dels Goya | Cedida

 

Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz s'han donat una segona oportunitat. Segons afirma 'Mujer hoy', els artistes, que ja van ser parella durant la seva etapa actuant a 'Upa dance', han reviscut la flama de l'amor i han reiniciat la relació que van aturar l'any 2005. En aquests 13 anys d'entremig, tots dos han passat moltes aventures, tot i que l'amistat entre ells mai ha desaparegut.

 

Ho demostra el suport que es van donar en els moments més durs. Miguel Ángel Muñoz va estar molt present després de la mort d'Eduardo Cruz, el pare de l'actriu. Per la seva part, Mónica va animar a l'artista després de veure acabada la seva relació amb Manuela Vellés, la seva parella per més de cinc anys. Aquestes evidències són mostra que la relació continuava sent existent.

 

 

Tot i que cap dels dos ho ha fet oficial, el cercle proper a la parella ha explicat que des de fa sis mesos, quan encara ens trobàvem a l'estiu, ambdós van decidir donar-se una segona oportunitat. Les accions d'ells també fan indicar que els rumors són verídics, ja que en més d'una ocasió s'han deixat veure junts, gaudir de la companyia de l'altre, entre somriure i mirades de complicitat.

Un nadal en parella

Una mostra que Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz han recuperat la seva relació de parella és que tots dos han passat junts les festes de Nadal i Cap d'Any. En elles, els artistes han gaudit de les destacades dates amb els més propers, com n'és mostra les fotografies que tots dos han compartit, on apareixen amb amics, en un entorn íntim i molt familiar.

 

Amb la reaparició d'aquesta notícia, tornen a sortir els rumors que els actors s'havien donat una segona oportunitat. Anteriorment, durant el 2016, ja van sortir les mateixes teories, després que Miguel Ángel Muñoz acudís a la festa d'aniversari d'Antonella, la filla de Mónica Cruz. En aquell moment, tot va quedar en paraules i la informació es va desmentir, encara que sembla que, aquesta vegada, sí que s'acabarà confirmant. 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris