Fotomuntatge de Mónica, exconcursant de Gran Hermano que s'ha arruïnat i que plora per amor

Mónica, 'la verge' de 'Gran Hermano' que s'ha arruïnat i que plora per amor

Així ha acabat Mónica 'la verge', la icònica concursant de 'Gran Hermano' i 'La casa de tu vida'

Mónica Guerrero, també anomenada Mónica 'la verge', porta una vida molt diferent de la que va tenir en la seva època més mediàtica a 'La casa de tu vida' o 'Gran Hermano'. Com que feia molts anys que no sabíem res d'ella, hem volgut indagar sobre una de les concursants més icòniques de la cadena de Fuencarral.

El 'reality' de parelles de Telecinco, que aquest any en compleix 18 des de la seva primera edició, va comptar amb la participació de Mónica Guerrero. L'esmentada va entrar a concursar a 'La casa de tu vida' al costat del qual era la seva parella aleshores, David Menaza.

Imatge de Mónica Guerrero, concursant de Gran Hermano
Mónica Guerrero va concursar fa anys a 'Gran Hermano' i 'La casa de tu vida' | INSTAGRAM: MONICAGHOFICIAL

Ella sempre va portar per bandera la seva castedat i no tenia problema a fer-ho saber a l'audiència de Telecinco. A més, la convivència de la parella es va caracteritzar per les innombrables picabaralles que van protagonitzar al llarg de la seva estada al 'reality'.

Així és la vida actual de Mónica 'la verge', de 'Gran Hermano' i 'La casa de tu vida'

Després de la seva sortida de 'La casa de tu vida', Mònica 'la verge' va ser una de les cares més reconeixibles en els diferents programes de Telecinco d'aquella època. Parlem del 2005, quan a Mónica se la va veure col·laborar diverses vegades a 'A tu lado', l'extint programa presentat per Emma García.

Anys més tard, Mónica Guerrero va arribar a participar a 'El reencuentro', un format de 'Gran Hermano' que la va tornar a posar a la palestra després d'un temps desapareguda.

Ara, si ens fixem a les seves xarxes socials podem veure com és la vida actual de la peculiar concursant de 'La casa de tu vida'. Si entrem al seu compte d'Instagram, són habituals les fotografies en un ambient rural, ja que actualment Mónica viu amb els seus pares a la província de Palència.

Així doncs, segons sembla, ha preferit oblidar el seu passat televisiu, almenys respecte a les imatges que publica a les xarxes socials.

Als seus 47 anys, Mónica 'la verge' ha preferit donar un altre aire a la seva vida i normalment ens sorprèn pujant fotos al costat de la seva chihuahua. A més a més, puja alguns llocs o estampes dels camps castellans.

Imatge de Mónica Guerrero, concursant de Gran Hermano, somrient
Mónica Guerrero està arruïnada des de fa un temps | INSTAGRAM: MONICAGHOFICIAL

Per part seva, a Twitter també compta amb un perfil on es mostra més activa que a Instagram. A la xarxa social dels 280 caràcters, ella parla de tot sense filtres sobre el que passa als programes de la qual va ser la seva cadena, Telecinco. No hi ha tema que es resisteixi a l'ex de Telecinco, per això no va dubtar a donar el seu punt de vista sobre el conflicte que mantenien les Campos.

Mònica 'la verge', soltera, arruïnada i vivint amb els seus pares

Actualment, 'la verge' viu amb els seus pares perquè està arruïnada, segons va explicar la seva mare en 2020. Així, es va veure obligada a viure amb ells, i això que l'única font d'ingressos és la seva pensió de jubilació.

Per acabar-ho d'adobar, la cara coneguda de Telecinco tampoc troba l'amor. «Els nois la deixen de seguida quan s'assabenten de qui és. De vegades queda amb algú d'Internet, però aquests van al que van. Em fa mal veure-la plorar, però jo m'he de fer la forta», va dir la seva mare fa un temps.

El contrast a la vida de Mònica va ser tan gran que va passar de ser 'la verge' i professora de primària a l'atur a treballar amb línies eròtiques i 'sex shops'. «M'atreu molt el BDSM, m'agradaria tenir una masmorra», va confessar.

L'últim cop que la vam veure va ser el 2013 en un 'Deluxe' i va revelar que Rufino, el seu mediàtic pare, no tenia ni idea de la seva nova vida relacionada amb l'erotisme. Aquella feina no va acabar bé i entre el seu mal cap i el «'cabronàs' del gestor» van provocar que Mónica acabés arruïnada.