Mónica Naranjo es relaxa amb el seu marit després de la polèmica a ‘TCNMST’

La cantant ha protagonitzat nombrosos titulars durant tot el cap de setmana pel seu enfrontament amb el concursant que va imitar a Freddy Mercury

La imatge que va compartir Mónica Naranjo al costat de la seva parella.| Twitter

Després del gran enfrontament que va mantenir Mónica Naranjo, flamant nova jurat de 'Tu cara no me suena todavía', amb el concursant que va imitar a Freddy Mercury el cap de setmana passat, la cantant ha volgut refugiar-se en la seva parella. Aquest frec, va crear un gran moment televisiu que no va passar inadvertit per ningú i del que la 'pantera' de Figueres no es penedeix en absolut, tot el contrari.

Mónica Naranjo li va etzibar al concursant: «M'han dit des de direcció que has comentat que podies venir avui i el dia de la final. Si avui tinguessis una molt bona puntuació i el públic no et donés la victòria, hauries de seguir venint al plató. En el cas que no passessis directament a la final, tu podries seguir venint?». L'imitador de Freddy Mercury va contestar: «Sorpresa», una cosa que aparentment no va agradar gens a la intèrpret.

La tensió va continuar a les xarxes socials, quan la cantant va manifestar que un concursant no havia de dictar les normes d'un concurs i, a més, va subratllar: «Tolo no va imitar bé a Freddie Mercury vocalment. En absolut». Sigui com sigui, Mónica Naranjo va anar aquest cap de setmana a l'òpera a Barcelona, acompanyada pel seu marit, Óscar Tarruella, amb qui va estar gaudint d'una bona nit de música.


Comentaris

envia el comentari