Imatge de Mónica Naranjo.

Mónica Naranjo sap que no tornarà a tenir-lo perquè l'altra ho està fent millor

'La isla de las tentaciones' torna de nou sense Mónica Naranjo, però amb bones dades

Mónica Naranjo té una carrera al món de la música des que va emigrar a Mèxic amb 20 anys. Tot i això, la seva gran inquietud l'ha portada a treballar en altres facetes. Així, el 2020 va aterrar a Mediaset per posar-se al capdavant d'un nou format de reality show: La isla de las tentaciones.

Aquesta primera edició va ser un autèntic èxit per a la cadena. Precisament, Mónica Naranjo va ser un dels aspectes que van fer icònics al format. Fins i tot, la mateixa artista es va encarregar de gravar la sintonia de capçalera per al programa. Tanmateix, només la vam poder gaudir durant la primera temporada. Per a la segona edició, va ser Sandra Barneda, una de les cares més conegudes dels realities de Telecinco, l'encarregada de recollir el testimoni.

Sandra ja havia estat l'encarregada de presentar els debats de la primera edició i, per això, va ser una opció molt esperable. Ara, a la nova cinquena edició que ja s'ha estrenat, tots els ulls estan posats a la presentadora i a les dades d'audiència.

La isla de las tentaciones 5 torna amb bones dades

No és cap secret que Telecinco no està passant pel seu millor moment. Les estrenes de la cadena no estan a l'altura quant a l'audiència i la resposta del públic. Tot i això, encara hi ha llum al final del túnel, o això sembla.

En contraposició amb el que ha passat amb Pesadilla en el paríso, Got Talent i En el nombre de Rocío, Sandra Barneda comença la temporada amb bones dades. En total, el primer programa ha comptat amb el suport de 1.613.000 espectadors i un 20,5 % de quota de pantalla. Per tant, amb Mónica Naranjo o sense ella, ha estat l'opció líder de la nit. Això sí, no és or tot el que lluu.

Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3
Sandra Barneda estrena el format amb un mínim històric. | Telecinco

Malgrat el gran percentatge que va aconseguir de quota, ha estat l'estrena menys seguida de les cinc edicions. Dista molt dels gairebé tres milions d'espectadors que van seguir el primer programa presentat per Mónica Naranjo. Per tant, aquí es poden fer dues lectures: una de positiva i una altra de negativa. Positiva quant a la situació actual de la cadena i negativa si ho comparem amb edicions anteriors del reality.

Els nous projectes de Mónica Naranjo

Tot i que Mónica Naranjo ha deixat La isla de las tentaciones, continua molt lligada a la pantalla petita. Un dels projectes professionals més ambiciosos en què s'embarcarà pròximament és el Benidorm Fest.

El Benidorm Fest, recentment renovat, es va estrenar el gener d'aquest any catapultant Chanel a la fama. El 2023, repetirà com a preselecció espanyola per a Eurovisió. Una de les novetats més fortes amb què comptarà és la de Mónica Naranjo com la seva flamant presentadora. Recordem que les primeres gales van estar conduïdes per un trio espectacular: Máximo Huerta, Alaska i Inés Hernand. Per a la nova edició, TVE ha decidit prescindir dels dos primers i deixar el duet format per la cantant i Inés.

El Benidorm Fest va ser un èxit en tots els sentits, així que la responsabilitat de Mònica hi és molt gran. La polifacètica artista ha estat lligada a altres projectes musicals al passat. Tu cara me suena, El número uno, Operación Triunfo Mask Singer en són bons exemples.

▶️ Vídeo del dia