IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La catalana Mónica Naranjo respon a les crítiques de Manu Guix

D’aquesta manera la cantant encara dona més corda a la polèmica creada per la seva opinió sobre ‘Operación Triunfo’

Mónica Naranjo respon les crítiques de Manu Guix
Mónica Naranjo respon les crítiques de Manu Guix | GTRES

Més polèmica per les últimes declaracions de Mónica Naranjo sobre ‘Operación Triunfo’. Després que Manu Guix respongués a la cantant de Figueres a través del seu Twitter, ara ha tornat a ser el torn de Naranjo. En aquesta ocasió, però, no ha fet servir les paraules sinó més aviat el contrari: el silenci.

Durant la presentació del nou disc de Camilo Sesto, Mónica Naranjo va aprofitar per parlar sobre ‘Operación Triunfo’, on va participar formant part del jurat fa pocs mesos. En aquell moment va assegurar a través d’una entrevista per la revista ‘Lecturas’ que el programa musical era un «conyàs» i que en ell «ningú està content mai».

«Conyàs» és masclisme

Com a conseqüència de les dures paraules de la cantant catalana, Manu Guix va voler respondre-li criticant l’elecció que va fer, ja que tal com el director musical de l’Acadèmia d’‘Operación Triunfo’ va deixar clar a través del seu compte de Twitter «conyàs» és masclisme i li aconsella fer servir altres expressions més encertades com, per exemple, «quina llauna!».

#IloveYou

Una publicación compartida de Mónica Naranjo (@monicanaranjo) el

Ara ha estat el torn de Mónica Naranjo per contraatacar i ho ha fet a la seva manera. Però, en lloc de respondre al moment, la catalana s’ha deixat veure en un esdeveniment solidari a Barcelona pels drets dels nens, organitzat per la Fundació del doctor Ivan Manero, i només ha compartit una imatge seva a l’Instagram.

Mónica Naranjo respon amb ironia

La publicació és un ‘boomerang’ on es pot veure la cantant fent un petó, acompanyada d’un «us estimo», però res més. L’únic que mostra una mica la seva opinió és un article d’un periodista que ha compartit a Twitter. En ell opina si Mónica Naranjo prefereix «mossegar la mà» que li va donar menjar, està en tot el seu dret, ja que sempre és millor una persona antipàtica que tíbia.

D’aquesta manera, amb ironia, Mónica Naranjo ha respost totes les crítiques que ha rebut per les seves dures i sinceres paraules contra el programa musical de Gestmusic, seguint la regla de «fer cas omís» als comentaris de qui van ser els seus companys de treball durant l’edició del 2017 d’‘Operación Triunfo’.


Comentaris

envia el comentari