rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mónica Naranjo i Óscar Tarruella se separen després de 15 anys junts

Tot i això, les seves carreres professionals seguiran vinculades
Mónica Naranjo a OT | Cedida

 

Mónica Naranjo i el seu marit Óscar Tarruella han anunciat la seva separació sentimental, una notícia que ha sorprès tothom, tenint en compte que la parella portava ja uns quinze anys de matrimoni.

 

Ho han explicat a través d'un comunicat que ells mateixos han fet. En ell anunciaven, no només la seva separació com a parella, sinó que també volien deixar clar que això no suposa que també separin els seus camins en l'àmbit professional. Tots dos seguiran treballant junts, ja que Óscar és el representant de la cantant.

 

«Benvolguts companys, ens dirigim a vostès per comunicar-los que a partir d'ara les nostres vides aniran per camins diferents», comencen explicant al comunicat al qual també diuen que la decisió ha estat «meditada de mutu acord i va ser presa des de l'afecte i el respecte que ens tenim».

Mónica Naranjo seguirà treballant amb el seu marit

Segons ells mateixos han explicat, aquesta ha sigut una decisió perfectament meditada, és per aquest motiu que demanen el màxim respecte per tots dos. La seva es tractava d'una parella molt consolidada, de les que més ho estaven en el món de la música espanyola, havent estat quinze anys casats.

 

Però no només formaven parella sentimental, també ho eren a nivell professional, una cosa que volen mantenir. Si les coses no canvien, tots dos continuaran estan units per la música, ja que, Óscar Tarruella, a més del marit de Mónica Naranjo també és el seu representant.

 

Mónica Naranjo i Óscar Tarruella a la gala Starlite de Marbella | Cedida

 

«Pel que fa al tema laboral, seguirem treballant junts, com hem fet des de fa tants anys», han assegurat al comunicat. No han volgut perdre tampoc l'ocasió de donar les gràcies: «Aprofitem l'oportunitat per agrair-vos el respecte que sempre heu tingut cap a la nostra família».

La cantant i el representant es van conèixer en la investigació d'un robatori

Poc coneguda és la història de com es van conèixer Mónica Naranjo i el seu marit, es tracta d'un peculiar inici de relació que va servir com a principi d'una història que ha acabat durant molts anys, tot i que menys dels que molts es pensaven, doncs la notícia de la seva separació ha deixat sense paraules molta gent.

 

Tots dos es van conèixer en una situació prou peculiar. Cal tenir en compte que Óscar Tarruella era Mosso d'Esquadra, abans d'iniciar la seva relació amb la cantant. El que va passar va ser que van robar a la casa de Mónica i ell va ser uns dels encarregats de la investigació dels fets, moment en el qual la parella es va conèixer, a partir de llavors va sorgir l'amor.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris