IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor als 71 anys Luis Ignacio Marichalar de Silva, el cosí de Jaime de Marichalar

L'exmarit de la infanta Elena mantenia una estreta relació amb el difunt i, fins i tot, havien arribat a tenir algun negoci junts

Jaime de Marichalar
Jaime de Marichalar ha passat per uns durs moments | cedida

Jaime de Marichalar ha passat els darrers dies per un dels moments més difícils de la seva vida. El passat 9 de maig va morir amb 71 anys el seu cosí germà, Luis Ignacio Marichalar de la Silva, tot i que no ha estat fins avui que s'ha donat a conèixer la notícia a la premsa. Es tracta d'un dels membres més desconeguts de la família —sempre va voler portar una vida discreta—, malgrat que era un dels que més títols nobiliaris acumulava.

Segons ha informat 'La Otra Crónica', aquest dimecres tindrà lloc el seu funeral a l'església de Sant Fermí dels Navarresos de Madrid, on es reuniran els seus familiars i amics més propers per donar-li l'últim adéu.

El veritable aristòcrata de la família

Tot i que el membre més conegut dels Marichalar era Jaime pel seu matrimoni amb la infanta Elena, el cert és que Luis Ignacio era el que ostentava més títols nobiliaris, pràcticament els mateixos que tota la resta de la família junta. Es deu a que era l'hereu de la branca primogènita i per això era, entre d'altres, marquès de Ciria, vescomte d'Eza i marquès de Montesa i de Zafra.

Luis Ignacio estava casat amb Nadine Vigier d'Baillencourt, una dona francesa tres anys més jove que ell, amb qui va tenir quatre fills, ja grans: Inés, de 42 anys, hereva del marquesat de Ciria; Francisco Javier, de 40, i dos bessons, Pablo i Silvia, de 38, que resideixen a Luxemburg i París respectivament.

Els títols nobiliaris que poseía ja estàn en mans dels seus fills, ja que se'ls va cedir en vida, excepte a la més gran, Inés. Per Francisco va deixar el marquesat de Montesa, a Pau li va deixar ser vescomte d'Eza i Silvia és marquesa de Zafra.

Cosins per part de pare

Luis Ignacio Marichalar de la Silva era fill de Francisco Marichalar i Bruguera, el germà gran del pare de Jaime de Marichalar. Pel que fa a l'àmbit professional sempre s'havia dedicat al sector immobiliari, sent un home important dins aquest món. De fet, fins i tot havia tingut algun negoci amb Jaime de Marichalar, amb qui mantenia una gran relació.

El difunt era propietari i conseller delegat de la companyia d'inversions rurals i indústries agrícoles Mateluam, una societat dedicada a la promoció del lloguer, amb seu al passeig de la Castellana de Madrid.


Comentaris

envia el comentari