Jordi Sánchez promocionant una pel·licula

Jordi Sànchez ho veu des de casa: mor un històric personatge de 'La que se avecina'

Es tracta de la seva sogra a la ficció

L'actor català, Jordi Sànchez, i els seguidors de La que se avecina seran testimonis properament del tràgic final d'un dels personatges de la mítica sèrie de Telecinco. L'actor que encarna a l'esbojarrat Antonio Recio —tot i que per a nosaltres sempre serà el Lopes de Plats Bruts— ja s'ha acomiadat de la que ha estat la seva companya a la ficció. 

I és que Ana Frau, que interpreta a la Pilar —la sogra d'Antonio Recio a la ficció— ja no seguirà a La que se avecina. El per què? Perquè el seu personatge, Pilar, mor tràgicament en un dels capítols de la nova temporada d'una sèrie, que finalitzarà aquest mateix divendres. El personatge, que mor a la ficció, diu adeu a la sèrie després de sortir-hi de manera ininterrompuda des del 2009. 

Pilar diu adeu a La que se avecina

Es tracta d'una decisió polèmica i que no ha agradat a tots els fans del programa. I és que estem parlant d'una actriu històrica. La mallorquina Ana Frau portava des de l'any 2009 a la sèrie i ja apareixia en alguns capítols de la segona temporada de La que se avecina

Ara, en un enfrontament entre veïns (com no podia ser d'altra manera), Pilar perd la vida i La que se avecina s'acomiada així d'un dels seus personatges més històrics. 

Imatge de La que se avecina.
Pilar, la sogra del Recio a la ficció, diu adeu a LQSA després de 13 anys. | LQSA

Des del 2009 al programa

El que sí que és cert, però, és que es tracta d'un personatge d'aparicions molt breus. Pilar, la mare de Berta i sogra d'Antonio Recio, havia estat sempre un personatge que apareixia en comptagotes, però clau per a la sèrie ja que era un dels 'grans enemics' d'Antonio Recio. 

La seva primera aparició va ser l'any 2009 i per això sobta que ara, tretze anys després, els guinoistes hagin decidit 'matar-la'. 

José Luis Gil, també des de casa, diu adeu a la Pilar

D'altra banda, un altre dels mítics de la sèrie, José Luis Gil, continua recuperant-se a poc a poc de les seqüeles que li va deixar l'ictus que va patir el 2021. Un tràgic succés que el va portar ràpidament a urgències i pel qual va haver de romandre dies ingressat.

Afortunadament va aconseguir superar el dur trànsit i ara ha experimentat una notable millora.

Tot i això, la seva recuperació encara no és completa i, de moment, el seu retorn a La que se avecina haurà d'esperar. La bona notícia és que la presència del mític Enrique Pastor continua sent present, ja que en José Luis —com a mínim— encarna la veu en off de la sèrie.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp