IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor Bacon, el porc d'Eugenia Martínez d'Irujo

Ho ha anunciat a través d'Instagram, on li ha dedicat un emotiu homenatge

Eugenia Martínez de Irujo
Eugenia Martínez d'Irujo | Cedida

Tots els amants dels animals sabem el dur que és acomiadar-nos d'ells quan són a prop de morir. Eugenia Martínez d'Irujo ha patit la mateixa mala fortuna amb Bacon, el porc que l'acompanyava a la seva llar i que l'ha abandonada després de no poder superar una pneumònia.

La Duquesa de Montoro ha compartit, mitjançant les xarxes socials, un missatge per rendir homenatge a la seva estimada mascota. Com no podia ser d'altra manera, els seus seguidors s'han bolcat amb ella per donar-li tot el suport possible en aquest difícil moment.

Mor Bacon, el porc d'Eugenia Martínez d'Irujo

«Baconcito, el meu nen, ens has deixat», informava Eugenia Martínez d'Irujo en el seu compte d'Instagram. «Avui és un dia molt, molt difícil per mi», admetia, acomiadant-se del seu porc de companyia assegurant-li que «et trobaré molt a faltar».

L'escrit l'acompanyava d'una tendra imatge en la qual l'aristòcrata apareix abraçant i fent un petó al Bacon. Sense dubte, una mostra de l'amor i l'estona que Eugenia Martínez d'Irujo té pel seu company que, malauradament, ha passat a millor vida.

La malaltia de Bacon

Mitjançant el compte d'Instagram, Eugenia Martínez d'Irujo informava els seus seguidors sobre l'estat de salut del Bacon. El mes de febrer informava que s'havia posat malalt, a causa d'una pneumònia i que per tal de recuperar-se s'estava sotmetent a un tractament.

No obstant això, la Duquesa de Montoro va reconèixer que l'animal no va reaccionar de la millor manera possible a la medicina i que, una vegada van deixar de subministrar-li la dosi, el Bacon va patir una recaiguda. Com a conseqüència, el porc ha acabat morint.

«Sembla que és un principi de pneumònia i s'està tractant. Sóc molt optimista», publicava mesos enrere l'aristòcrata, per acabar reconeixent que «mai es va curar del tot. Quan li vam treure el tractament va anar a pitjor». Així, Eugenia Martínez d'Irujo s'ha hagut d'acomiadar del seu company.

Eugenia Martínez d'Irujo, amant de els animals

Bacon no és l'única mascota que Eugenia Martínez d'Irujo tenia a casa i ara de ben segur que s'aproparà als altres per animar-se. Dos porcs més, Panceta i Pepa, són dos dels animals més estimats per l'aristòcrata, que també és una fidel defensora i amant dels gossos.

 
 

Que buen baño Panceta!!!!! #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el

 

Mí Pepa!!! muero contigo #pepa #lamasguapa #teamo #siempremehacesreir #glotona #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el

 

Ya está en casa Chocolate#recogido #perreradeordes #adoptanocompres #eugeniamartinezdeirujo

Una publicación compartida de Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) el


Comentaris

envia el comentari