Mor una fan de Chenoa i la cantant li dedica unes emotives paraules

La cantant no ha dubtat en expressar la seva tristesa a les xarxes socials

Chenoa en la presentación de su libro 'Defectos perfectos'
Imatge de Chenoa, durant la presentació del seu darrer disc  | Gtres

Hores baixes per Chenoa. La cantant d'origen argentí va veure amb constenació com el passat dissabte, 25 d'agost, moria una de les seves fans més destacades: Amparo. Chenoa, qui coneixia personalment la noia, no va dubtar en expressar la seva gran tristesa després de la pèrdua de l'aficionada. 

Per aquest mateix motiu, doncs, la cantant —que va saltar a la fama gràcies a la primera edició d''Operación Triunfo', ha volgut recordar la jove a les seves xarxes, amb diferents publicacions a Instagram i Twitter. I és que Chenoa ha optat per publicar una imatge on se la podia veure amb Amparo i on li dedicava un text d'allò més emotiu.

L'emotiu comiat de Chenoa

«Amparo, la meva guerrera de somriure etern. Guardo el teu missatge com si fos or. Descansa en pau», va publicar la mateixa cantant a les xarxes socials mentre apuntalava el seu discurs afegint: «Gràcies pel teu exemple de lluita. La família 'chenoista' no t'oblidarà mai. Tot el nostre amor a familiars i amics».                            

El missatge, finalment, ha estat acompanyat per una instantània on s'hi podia veure la cantant amb Amparo. Pel que es desprèn de la fotografia, es tractava d'una de les grans fans de la cantant, ja que fins i tot havien coincidit en diverses ocasions. D'altra banda, Chenoa també ha volgut acomiadar-se de la dona via Instagram. Ha estat en aquesta xarxa on la cantant argentina ha publicat una imatge d'un cor envoltat de llums, una clara al·lusió a la mort de la seva seguidora. 

 

 

Una publicación compartida de Chenoa (@chenoa) el


Comentaris

envia el comentari