Mor Chiquito de la Calzada després de diversos dies ingressat per greus problemes coronaris

L'humorista va sofrir una angina de pit per la qual va haver de ser intervingut i de la qual no s'ha recuperat

Gregorio Esteban Sánchez Fernández, més conegut com Chiquito de la Calzada, ha mort aquest dissabte als 85 anys després de romandre diversos dies ingressat a l'Hospital Carlos Hagi de Màlaga. L'humorista va ser ingressat el passat 31 d'octubre a causa d'un fort dolor toràcic.

 Li van diagnosticar una angina de pit per la qual dies més tard, el 3 de novembre, va haver de ser sotmès a una operació  com a tractament, però van sorgir complicacions que van acabar amb l'humorista en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) amb una greu infecció.

 Després de diversos dies en vigilància, i a pesar que en un moment tot semblava indicar que es recuperava positivament de l'afecció, l'humorista va sofrir un empitjorament del seu estat de salut, i finalment ha mort.

Cal recordar que aquesta era la segona vegada que Gregorio ingressava a l'hospital en amb prou feines dues setmanes, ja que el passat 14 d'octubre va sofrir una caiguda al seu domicili per la qual va haver de ser rescatat al seu domicili de Màlaga pels bombers i veure's obligat a romandre al centre hospitalari durant tres dies. Van ser els familiars de l'humorista els qui alertaren als serveis d'emergències, ja que aquest no responia i no podien accedir a l'habitatge perquè tenia posades les claus des de l'interior. Encara que el seu estat no revestia major gravetat, es trobava desorientat i amb símptomes d'estar sofrint deshidratació.


Comentaris

envia el comentari