Mor després de passar dos dies viu en un dipòsit de cadàvers de Sud-àfrica

El mort va passar una nit i un matí a la cambra frigorífica

Imatge d'arxiu. | Getty Images

A Sud-àfrica s'ha produït un succés realment macabre i desconcertant. Un jove de 28 anys anomenat Msizi Mkhize va patir un terrible accident quan tornava a Kwa-Mashu, un petit poble al nord de Sud-àfrica. Quan van arribar els serveis d'emergència, van declarar l'home mort i el van traslladar al dipòsit de cadàvers. Dos dies després, els seus familiars van acudir al reconeixement del cadàver, i en aquell precís moment es van adonar que Msizi estava encara viu, dins de la cambra frigorífica.

Imran Keeda, un polític de la regió, explica que «quan la família va arribar per identificar-lo, els treballadors del dipòsit de cadàvers van veure que el jove tenia pols i el van transportar immediatament a l'hospital Mahatma Gandhi». No obstant això, els metges no van poder fer res i el jove va morir cinc hores després. La seva família està consternada i demana una explicació del que ha passat. El pare del mort declara que no té paraules per expressar el que sent i assenyala que es tracta d'un clar error mèdic.

El doctor Rishigen Viranna declara a IOL que «hi ha un concepte mèdic que es coneix l'Hora Daurada, que indica que un pacient té molt millor pronòstic si se li tracta a la primera hora posterior al succés». El departament de salut de Sud-àfrica ja ha iniciat una investigació. «El departament no pot comentar res a hores d'ara ja que encara estem reunint dades» declara un portaveu.


Comentaris

envia el comentari