Mor la filla de la presentadora Adela González amb tan sols 8 anys

La petita feia temps que lluitava contra el càncer

La presentadora Adela González amb Carlos Sobera
La presentadora Adela González ha perdut la seva filla de 8 anys a causa del càncer | EiTB

Trista notícia al món de la televisió aquest divendres, 29 de maig, en confirmar-se que la filla de la presentadora Adela Gonzálezha mort amb només 8 anys a conseqüència d'un càncer que feia anys que combatia. 

La televisió autonòmica EiTB, del País Basc, ha informat de la notícia a través de les seves xarxes socials. La mateixa presentadora guipuscoana ha volgut agrair a través del seu compte de Twitter el suport de la cadena: «Un detall preciós de Dani Álvarez i Ràdio Euskadi. Mil petons per a totes aquestes persones que avui ens acompanyen en aquest immens dolor».

Els seus companys, de dol

Després de conèixer-se la mort de la seva petita Andrea, la periodista ha estat rebent missatges i mostres de condol dels seus companys de cadena i de professió, especialment dels mitjans de comunicació bascos, on Adela ha desenvolupat una llarga trajectòria professional. 

La periodista va començar a la redacció dels informatius de Ràdio Euskadi, però el 2001 va fer el salt a la televisió de la mà d'EiTB presentant diversos programes. A EiTB 2, per exemple, va presentar durant sis anys un programa amb Iñaki López.

També ha coincidit amb Carlos Sobera en diversos projectes, i a la televisió estatal se la coneix especialment per la seva feina com a presentadora de 'Más vale tarde' a La Sexta, amb Mamen Mendizábal des del 2014 fins al 2016. Durant les vacances de la presentadora, ella la va substituir.


Comentaris

envia el comentari