Última hora: Mor Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban

En aquests moments s'està treballant per saber les causes de la mort

L'exmarit de Belén Esteban ha perdut la vida  | Telecinco

'Viva la vida' començava el programa d'aquesta tarda amb una última hora que ha deixat totalment descol·locats a tots els col·laboradors del programa. Emma García anunciava la mort de l'exmarit de Belén Esteban, Fran Álvarez. Tot i que encara es desconeixen tots els detalls de la defunció, la periodista Isabel Rábago sí que ha pogut avançar que ha estat trobat sense vida en el seu pis a Madrid i que en aquests moments encara es troben diferents unitats del SAMUR a casa de Fran.

Malgrat que el programa no ha volgut avançar-se, els col·laboradors han volgut recordar als espectadors els problemes d'addiccions que ha patit en els últims anys i que en part, van ser el detonant de la ruptura amb la col·laboradora estrella de Telecinco, Belén Esteban. Álvarez ha perdut la vida a l'edat de 43 anys, deixant un fill sense pare.

La col·laboradora de 'Sálvame' i Fran es van casar l'any 2008 i van viure junts en matrimoni fins a l'any 2014, quan van decidir divorciar-se. La seva posterior relació no ha estat gens bona. Des d'aleshores no se sabia massa de la vida de l'exmarit de Belén Esteban, tot i que alguns mitjans van informar que estava passant per un delicat moment d'addiccions.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari