Mor el marit de Paz Padilla, Juan Vidal

Fins al moment no havia transcendit que patís problemes de salut

Paz Padilla enviant un missatge a 'Sálvame' sobre l'ús de les màscares. Dijous 25 de juny de 2020
El marit de Paz Padilla hauria mort per culpa d'una malaltia, segons alguns mitjans | Telecinco

El marit de la presentadora PazPadilla, JuanVidal, hauria mort, segons ha informat el mitjà 'Fórmula TV'. Es tracta d'una notícia que ha sorprès perquè fins ara no s'havia donat a conèixer que la parella de la còmica patís cap mena de malaltia tot i que cal tenir en compte que la que va ser jurar del programa 'Got Talent Espanya' sempre ha estat molt discreta amb la seva vida privada.

Es tracta d'un dur cop per a l'andalusa, ja que la parella feia molts anys que mantenien una relació. De fet, els dos es van conèixer quan eren molt joves, ella tenia 14 anys i ell 17. Tot i fer tant de temps que es coneixien, Paz es va acabar casant amb Albert Ferré, un matrimoni que va durar uns cinc anys.

No obstant això, anys més tard, Paz i Juan van retrobar-se i van reprendre la seva relació. Des de llavors, es van convertir en una de les parelles més estables del món de la televisió i no s'havien separat en cap moment. L'any 2016 es van casar tot i que el matrimoni no ha arribat a tenir cap fill en comú, ja que la filla de Paz, Anna, era del seu anterior matrimoni amb Albert.

Una llarga malaltia

Com es comentava al principi, es tracta d'una notícia que ha agafat a tothom per sorpresa, ja que, fins ara, es desconeixen les causes de la mort de JuanVidal tot i que 'La Razón' avança que es deuria a una llarga malaltia.

En aquest sentit, ara fa un any, es van per públics alguns dels problemes de salut que patia Vidal. Segons les informacions d'aquell moment, l'advocat va haver de ser ingressat sobtadament en un hospital a causa d'un còlicnefrític tot i que mai va haver-hi un diagnòstic final oficial.

A causa de l'ingrès del seu marit, PazPadilla va cancel·lar algunes de les seves actuacions per estar al seu costat tot i que dies més tard va reprendre les actuacions igual que la seva feina a la televisió.


Comentaris

envia el comentari