Mor Marisa Porcel, Pepa d''Escenas de matrimonio'

La coneguda actriu ha mort als 74 anys

Muere Marisa Porcel a los 74 años.
Mor Marisa Porcel als 74 anys  | Cedida

La coneguda actriu Marisa Porcel, famosa per la seva participació en la comèdia 'Escenas de matrimonio' de Telecinco, ha mort aquest passat dimecres als 74 anys. Des de llavors són ja centenars els missatges que se li han dedicat a través de les xarxes, i és que era una persona molt estimada pel públic després de fer de Pepa a la sèrie espanyola, però també pels seus companys de professió.

 

I és que cal mencionar que el d''Escenas de matrimonio', fent de dona de l'actor Pepe Ruiz -Avelino a la ficció- no va ser l'únic paper que va interpretar. L'actriu va participar en altres produccions espanyoles com 'La que se avecina', 'Aquí no hay quien viva' i 'La familia Mata'. A més, també va ser molt reconeguda al teatre i el cinema, fent més d'una vintena de pel·lícules.

 

Marisa Porcel, una actriu de «caràcter» i amb molt de talent

Els que van tenir la sort de treballar amb ella asseguren que era una actriu de «caràcter» i que tenia molta presència sobre l'escenari i davant les càmeres. A més, també afirmen que el seu talent per la interpretació era innat, i no hi ha dubte. Porcel ha deixat moments televisius molt mítics, com el següent.

 

 

Les xarxes li donen l'últim adéu

La seva passió per la interpretació li venia de família, era filla d'actor i actriu, i va començar la seva activitat als escenaris molt jove. Amb el pas dels anys es va especialitzar en la comèdia i va visitar gairebé els escenaris de tota Espanya fent teatre. Tot i això, no va ser fins a l'any 2000 quan es va començar a fer popular. Va ser precisament gràcies a un 'sketch' còmic de 'Noche de fiesta' que es va dir 'Matrimoniadas'. Ara són molts els que li han volgut dir adéu.

 

 

Fins i tot rostres coneguts del món de la televisió, i companys, han mostrat la seva consternació per la seva mort a les xarxes socials. Descansi en pau.

 


Comentaris

envia el comentari