Nicolás Dueñas

Mor Nicolás Dueñas, actor de la sèrie 'Aquí no hay quien viva'

També va tenir una gran participació a l'àmbit del teatre

Jornada de dol al món de les arts escèniques espanyoles després de conèixer la mort de Nicolás Dueñas, un dels actors més mítics de la televisió i teatre del país. Segons ha informat el mitja 'El País',  l'actor ha mort a causa d'un càncer aquest dissabte, 2 de novembre, a l'edat de 78 anys a Madrid. Dueñas serà incinerat durant la jornada d'aquest diumenge, 3 de novembre, al Tanatori Sud de la carretera de Toledo, a les 14.30.

Nicolás Dueñas va néixer a Consuegra (Toledo) en 1941 i la seva gran aparició va ser a 'La busca' (1966). A partir d'aquest moment mai deixaria d'estar lligat a l'àmbit laboral de les arts escèniques espanyoles.

Un dels papers que més es recordarà de l'actor és el de 'Rafael', el pare de 'Lucía' a la mítica sèrie humorística 'Aquí no hay quien viva', que es va estrenar l'any 2003.

Televisió

Nicolás Dueñas fallece
Nicolás interpretava a 'Rafael', un empresari fred i especulador | Atresmedia
 
Tot i això, també ha participat en altres produccions televisives com  'Cosas de dos', 'El súper', 'El Comisario', ' La familia Mata', 'Mediterráneo', 'Hermanos y detectives' i 'La banda de Pérez', entre altres.

Teatre

Es va introduir al món de la dramatúrgia després de formar part del Teatro Español Universitario de Madrid. Va realitzar obres com ‘Los Buenos Días Perdidos’, ‘Cuple’, ‘Abejas en diciembre’, ‘Toc Toc’, ‘Aquí no paga nadie’, entre moltes altres.

Divorciat i amb dues filles 

Lola Dueñas
Lola Dueñas, filla de l'actor Nicolás Dueñas | Europa Press

Va estar casat durant molts anys amb María Navarro, amb la que va tenir dues filles. Una d'elles, Lola Dueñas, també treballa actualment a l'àmbit escènic. Després de separar-se de Navarro, també se li van conèixer relacions amb la seva companya Emma Ozores. Durant aquesta última etapa ha estat lligat a Mar Fernández. 

També et pot interessar...