Mor el pare de Charo Reina

L’artista ha expressat el seu dolor a través d’Instagram

Charo Reina viu moments de dolor per la mort del seu pare
Charo Reina viu moments de dolor per la mort del seu pare | INSTAGRAM

La cantant i actriu, Charo Reina, s’ha mostrat molt trista i desolada per la mort del seu pare. L’artista passa per un dels pitjors moments de la seva vida, i així ho ha fet saber a través del seu perfil d’Instagram.

Sant Valentí 

El mateix dia de Sant Valentí, el passat dijous 14 de febrer, Charo va penjar una foto antiga per felicitar el dia dels enamorats als seus seguidors. Una preciosa fotografia on apareixen els seus pares de joves i on es visualitzava l’amor que es van dedicar tota la vida. L'artista va acompanyar la imatge amb un text molt emotiu:

«La meva mare m’explicava ‘Quan el teu pare i jo ens vam conèixer, ell encara portava pantalons curts i jo mitjons!’ 71 anys van estar junts... Jo mai he cregut en l’AMOR per sempre. Ara, que ella ja no hi és, veig al meu pare fer-li un petó a la seva foto cada nit i li sento dir ‘fins demà, nena...’. Ara m’he adonat que sí que és possible ESTIMAR amb majúscules. Feliç dia de Sant Valentí!».

Charo Reina va penjar una fotografía dels seus pares per felicitar el sant Valentí
Charo Reina va penjar una fotografia dels seus pares per felicitar el sant Valentí | INSTAGRAM

 

Mort sobtada

Quan va penjar aquesta foto tan especial, Charo Reina no pensava que unes hores després viuria un dels pitjors moments de la seva vida. El seu pare, moria de forma sobtada a casa seva i deixava colpits pel dolor a ella mateixa i tot el seu entorn familiar.

  • També et pot interessar: La catalana Lorena Gómez i René Ramos, nova parella de l'any

Com havia fet hores abans amb la foto dels seus pares, l’artista va aprofitar les seves xarxes socials per mostrar el seu dolor públicament. Amb un text més breu que l’anterior, Charo es va voler acomiadar públicament del seu pare amb el següent text: «Havia de ser avui, oi? I sense avisar. Ja estàs amb la teva nena. Fes-li un petó a la mama. D.E.P., papa. #adéupapa #t’estimo».

Mostres d’afecte i condol

Arran de la tràgica notícia de la mort del seu pare, han estat moltes les mostres de suport i afecte per part dels seus seguidors i també d’amics i companys de professió de Charo. Actors com Jorge Roela «un petó molt fort» i Anabel Alonso «un petó enorme, ho sento molt» li han mostrat el seu suport a través d’Instagram.

També el vident Rappel amb un: «Charo, t’envio un petó molt gran en aquests moments tan tristos. T’estimo molt» li ha volgut transmetre el seu condol. I també la cantant Lorena Gómez amb un missatge molt bonic i emotiu: «Ho sento molt, preciosa. Aquest ha estat el regal de sant Valentí a la teva mare. Tornar a estar amb ella».

Suport familiar i professional

Tot i els durs moments que està travessant a causa de la mort del seu pare, Charo Reina intenta refugiar-se i mirar endavant amb l’estima i el suport dels seus dos fills, Arturo i Francisco Javier, que són dos pilars fonamentals en la seva vida. A més, l’artista continua amb la seva activitat professional, i segueix preparant concerts com el que farà el pròxim 28 de febrer a Calahorra (La Rioja).

  • També et pot interessar: Així és Lorena Gómez, la nova cunyada de Sergio Ramos i Pilar Rubio

Comentaris

envia el comentari