Mor el pare de Javier Cárdenas

El periodista ha comunicat la defunció del seu pare a través d'una publicació a les xarxes socials
El periodista Javier Cárdenas | Cedida

 

El passat diumenge 16 de setembre, Javier Cárdenas va compartir un moment molt dur per la seva família en confirmar la mort del seu pare per causes que encara no s'han fet públiques, ho va fer a través de les seves xarxes socials acompanyades d'unes emotives paraules per recordar-se'n del seu pare.

 

El periodista està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, ja que la defunció del seu pare arriba després que Televisión Española cancel·lés el seu programa 'Hora punta' i ell decidís interposar una demanda contra Rosa María Mateo a causa d'aquesta decisió. 

 

Cárdenas ha compartit la notícia a Instagram

Javier Cárdenas va voler retre homenatge al seu pare tot compartint a través del seu compte d'Instagram la captura d'una fotografia antiga del seu progenitor, amb el comunicat de la seva defunció i acompanyada per unes emotives paraules on explicava la bonica relació que compartien.

 

D'aquesta manera va expressar els seus sentiments més profunds: «Dono gràcies a la vida de poder haver tingut una relació tan estreta amb ell aquests anys. D'haver-nos donat tant amor. No imagineu el que trobaré a faltar aquestes trucades que em feia per donar-me ànims i afecte. Per explicar-me els seus sentiments quan vaig venir al món, en definitiva, per dir-me sense parar tot el que m'estimava. No imagineu el buit que em queda i us animo a compartir amb els vostres pares dia rere dia el que sentiu per ells».

 

Imatge del comunicat que Javier Cárdenas va compartir sobre la mort del seu pare | Instagram

Cárdenas i la seva situació professional tan delicada

A més a més d'aquesta notícia tan trista sobre la recent defunció del pare de Javier Cárdenas, el periodista està passant un moment molt delicat també en l'àmbit professional. Ja que, pel que sembla, els serveis jurídics que té contractats estan en plena fase de negociació amb RTVE després d'haver interposat una demanda contra ells a causa de la cancel·lació del programa que presentava a la cadena, 'Hora Punta'. 

 

 

El periodista està representat per un bufet d'advocats que actualment està intentant negociar un acord extrajudicial i reclamant una indemnització a Televisión Española per haver acabat amb el contracte que tenien amb Javier Cárdenas i el seu programa.

Més notícies de la categoria Cor