Alaska i Mario ploren una dolorosa pèrdua pel coronavirus

Ha mort a l'Argentina a causa del coronavirus

La cantant Alaska i la seva parella Mario Vaquerizo
Alaska i Mario Vaquerizo estan tristos per la pèrdua que ha patit la seva amiga Topacio | Antena 3

Una de les millors amigues d'Alaska i Mario Vaquerizo ha compartit a través de les xarxes una trista notícia: la mort del seu pare. Topacio s'acomiadava d'ell, que ha mort de coronavirus, a través d'Instagram on assenyalava que es tractava «d'un comiat distant» perquè a causa de la situació que s'està vivint l'argentina no ha pogut estar a prop d'ell en els seus últims dies de vida.

Una mort molt dolorosa per la galerista, que ja havia perdut la seva mare amb anterioritat. Tot i això, Topacio ha volgut compartir amb els seus més de 120.000 seguidors una imatge dels seus pares quan eren joves, Carlitos i Lila, acompanyat d'un emotiu text de comiat.

Innombrables mostres de suport

La publicació d'Instagram de Topacio acumula nombrosos comentaris per mostrar-li el seu suport en aquests moments tan complicats, entre ells destaquen els dels seus millors amics com Alaska i Mario, però també els dels seus seguidors que han volgut fer-li arribar el seu escalf a l'argentina.

«Ho sento molt Topi! T'abraço llarg i sentit», «molta força», «t'estimo amiga», «ho sento molt amiga, un geni Carlitos i Lila, amor etern» «Topina recordo el teu 'pa' quan li vam portar el gos. Una persona divina, ja està al costat de la teva 'mami'. T'estimo», són alguns dels missatges que es poden llegir en la publicació on Topacio respon que els trobarà molt a faltar.


Comentaris

envia el comentari