Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El periodista José Tomás Martínez en una conexión en TVE en el campo del Leganés

L'adeu més dolorós de La 1 al seu company José Tomás: «Avui és un dia molt trist»

El periodista, molt estimat a la redacció de Televisió Espanyola, ha mort als 63 anys

El periodista José Tomás Martínez en una conexión en TVE al camp del Leganés
El periodista José Tomás Martínez ha mort als 63 anys | TVE

El periodista de TVE José Tomás Martínez Maroto ha mort aquest divendres als 63 anys. «Ahir a la nit moria el nostre company i amic José Tomás Martínez Maroto. Gran company i persona extraordinària. Ens deixa als 63 anys», relatava el passat dissabte a la nit el periodista de La 1, Marc López, al Telediari. 

Martínez, qui va ser presentador dels Esports de la cadena durant molts anys, deixa un gran buit en la redacció de TVE i, malgrat que no s'ha fet públic el motiu de la seva sobtada mort, desenes de companys de professió han volgut acomiadar-se al llarg d'aquestes últimes hores.

«Avui és un dia molt trist per a tota la família del Telediari, i especialment de la redacció d'esports. Des d'aquí li enviem una forta abraçada a tota la seva família », comentava el mateix Marc López al informatiu. Una altra de les grans personalitats de la cadena, el mític periodista Lorenzo Milá, s'acomiadava també del seu company a Twitter: «Que siguis molt feliç allà on siguis, José».

Al fil de Lorenzo Milá, la periodista Marta Solano també ha volgut acomiadar-se de José Tomás assegurant que «és una de les persones amb millor cor que he conegut al llarg de la meva carrera» i afegint: «Estic molt trist per la mort del meu company d'esports. Amb una veu temperada signava cadascuna de les seves cròniques. Un petó a la seva família». Ja per acabar, un altre dels periodistes que ha volgut dir adeu a Josep ha estat Carles de l'Amor. «Una abraçada enorme a tota la família. Era un plaer xerrar una mica de futbol amb ell. Fantàstic company. DEP», ha explicat.

«Un company de 10»

Qui no podia faltar en aquest homenatge era el seu company en la redacció d'Esports, Paco García Caritat. «Company de facultat. Gran persona. Condol i abraçada a la seva família», explicava mentre un altre dels seus companys, Alfonso Lozano, deia: «Un altre dia de merda i ja en van uns quants aquest any. Un company de 10. Un plaer haver conegut a Joseto ».