Julio Iglesias, rebent el premi a 'l'artista llatí més exitós de tots els temps' a Londres, el 12 de maig de 2014

Julio Iglesias, devastat: El familiar que ha mort en plena quarantena

La família del cantant es troba desolada

Paula Bakker, sogra de Julio Iglesias i mare de Miranda Rijnsburger, moria el passat dimarts 7 d'abril després d'una lluita contra una llarga malaltia. Així ho publicava la revista 'Hola!' i minuts després dues de les seves nétes, que compartien la trista notícia a les seves xarxes socials.

L'últim adeu de les filles de Julio a la seva àvia

«La nit passada, el cel va guanyar un àngel» escrivia Cristina Iglesias en el seu compte d'Instagram al costat d'una foto on apareixen les dues a la platja. «T'estimo, àvia» es podia llegir en neerlandès, idioma de la seva àvia materna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night heaven gained an angel Ik hou van je Oma

Una publicació compartida de Cristina (@cristinaiglesiasr) el

La seva germana Victòria també s'acomiadava de la seva àvia a les xarxes socials amb una foto d'ella envoltada dels seus quatre néts: «Sé que ens estaràs cuidant a tots, t'estimaré per sempre àvia» escrivia la filla de Julio Iglesias.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know you will be watching over all of us, love you forever Oma

Una publicació compartida de Victòria (@victoriaiglesiasr) el

Una gran pèrdua per a la dona de Julio Iglesias que se suma a la del seu pare, Wim Rijnsburger, que va morir quan la model tenia tan sols 24 anys. Miranda i la seva mare estaven molt unides fins al punt que va decidir que visqués amb ells a Miami.