Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amancio Ortega amb la seva filla, Marta

Mor el sogre d'Amancio Ortega, Manuel Pérez Maceiras

L'home va morir fa pocs dies als 96 anys en A Coruña i la seva família el va poder acomiadar en la més estricta intimitat

Amancio Ortega amb la seva filla, Marta
Marta Ortega és la filla del fundador de Zara, Amancio Ortega | CatalunyaDiari.cat

 

La família d'Amancio Ortega està de dol després de la mort del seu sogre, Manuel Pérez Maceiras. L'home va morir fa pocs dies als 96 anys en A Coruña i la seva família el va poder acomiadar en la més estricta intimitat.

Concretament, una de les famílies més poderoses del país van poder dir el darrer adéu a Manuel Pérez al tanatori Albia i a l'església parroquial de San Cristóbal das Viñas. El difunt sempre ha estat un home molt discret i reservat de la seva vida personal, encara que el seu gendre sigui una de les cares més conegudes d'arreu del món per ser el propietari de l'imperi d'Inditex. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Tres dels seus fills es dediquen al món del tèxtil

Però no només Amancio es dedica al món tèxtil a la família, ja que dels quatre fills de Manuel Pérez, tres d'ells també es dediquen al sector.  Concretament, Flora, actual esposa d'Amancio, és la presidenta de la Fundació Amancio Ortega, Óscar Pérez, és el màxim responsable de Zara i Manuel Pérez és el director de Massimo Dutti. 

Per la seva banda, María Luisa Pérez, és l'única filla que personalment no està vinculada al món del tèxtil, tot i que sí que ho està el seu home, Carlos Mato, persona de confiança d'Amancio Ortega i un dels càrrecs directius d'Inditex. Marta Ortega, filla d'Amancio i néta del traspassat, estava molt unida al seu avi i va viure la mort amb molta tristesa.

Marta Ortega estava en un campionat de salt a Madrid

De fet, quan va rebre la terrible notícia l'hereva d'Inditex es trobava a la 109 edició del Campionat de Salts Internacional, el Longines Global Champions Tour, al Club Campos Villa de Madrid, al costat de cares conegudes com la de la Infanta Elena, Mar Saura o Cayetano Martínez de Irujo. No obstant això, la família va poder acomiadar-se de Manuel Pérez com es mereixia i allunyats dels focus mediàtics.

També et poden interessar...

  • Rosalía fitxa per Amancio Ortega amb un contracte milionari
  • Així és Marta Ortega, filla d'Amancio Ortega i hereva de l'imperi Inditex