Perd la vida el vident Octavio Aceves

Tenia 73 anys i ha estat a conseqüència d'una complicació en la seva salut durant una infecció

Octavio Aceves, conegut principalment per ser un vident argentí, ha perdut la vida durant la matinada d'aquest diumenge, dia 23 de maig. El també escriptor, psicòleg i col·laborador televisiu tenia 73 anys.

Segons s'ha pogut saber, abans de la seva mort feia ja diversos dies que estava ingressat en un hospital per complicacions en la seva salut, encara que al principi no semblaven ser tan greus.

Se sap que havia estat ingressat, en un primer moment, perquè havia patit una infecció renal. Després de diversos dies sota les cures dels metges, va haver-hi una complicació en la seva malaltia i el vident no ha pogut superar-ho, morint així durant aquesta matinada. Han estat fonts pròximes al mateix tarotista les que haurien confirmat la seva mort als mitjans de comunicació.

Cal esmentar també que la seva salut en els últims anys havia anat a pitjor. De fet, feia ja un temps que no se'l veia en els mitjans de comunicació, on abans solia aparèixer amb freqüència.

El que va succeir és que va ser diagnosticat d'Alzheimer. Va ser a finals de 2018, ell mateix va ser qui va confessar en públic que ja havia començat a notar els símptomes de la malaltia.

Així doncs, el que va fer llavors va ser retirar-se de la vida pública i ingressar per pròpia voluntat en una residència en la qual el podrien atendre tal com la seva malaltia ho requeria.

Des d'aquest moment no es va saber més d'ell, feia tres anys que estava apartat per complet dels focus i les càmeres, i ni tan sols s'ha sabut com havia avançat la seva malaltia amb el pas de tot aquest temps. Finalment, ha estat una complicació després d'una infecció renal el que li ha fet perdre la vida.

Va ser l'any 2017 quan va concedir la seva última entrevista en un plató de televisió, al programa 'Viva la vida', quan encara estava presentat per Toñi Moreno.

Es va tractar, a més, d'una entrevista bastant tensa, ja que el vident va voler explicar una anècdota sobre el presentador Jordi González, però a Toñi Moreno li va molestar perquè sospitava que anava a explicar més del compte de la vida privada del seu company.

«Això em va doldre molt perquè jo a Jordi li tenia molt afecte perquè quan jo vivia a Barcelona, ell i el seu nòvio Sergi Mateu ...», començava explicant el vident, i la presentadora l'interrompia: «Vull que callis un moment. No estic de broma ara mateix. No et permetré de cap manera que parlis de la vida privada de ningú, que diguis coses que no pots demostrar i que taquis el seu nom, perquè no t'ho consentiré».

En els últims anys el seu negoci no funcionava

Cal dir que, de tota manera, el negoci que li servia com a font d'ingressos no estava anant com a ell li agradaria. Lluitava cada dia per poder mantenir la seva consulta del tarot sense arruïnar-se econòmicament.

Octavio tenia molts deutes i va haver de demanar un crèdit econòmic per poder, almenys, tirar endavant. En una entrevista per al mitjà 'Jaleos', algunes persones properes al vident van confirmar que havia demanat diners a un prestador, però no ho havia pogut tornar.

Segons sembla, el seu negoci anava malament i cada vegada anava menys gent a la seva consulta, aquella que anys abans s'omplia de personatges famosos.

De fet, es tracta de l'únic vident que ha estat rebut de manera oficial per la Casa Reial. Sens dubte, un gran privilegi per a qualsevol persona i no a l'abast de qualsevol.

Sí que cal dir respecte a això que la reina Sofia havia estat alumna seva temps abans, durant quatre anys, en una assignatura de filosofia oriental que Octavio impartia a la Casa d'Espanya de Madrid.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari