Els Morancos parodien sobre Susana Díaz amb la cançó «Ya no pinto ná»

Els còmics han fet una versió del popular tema de Lola Índigo | El vídeo analitza la situació actual d’Andalusia i el cop dur que va rebre l’expresidenta de la junta a causa de la irrupció del partit ultradretà VOX

Els Morancos
Els Morancos parodien sobre Susana Díaz amb la cançó «Ya no pinto ná» | Youtube

Els Morancos ho han tornat a fer. Després de triomfar en anteriors ocasions amb paròdies sobre el xalet d’Iglesias i Montero, sobre la situació de l’expresident Puigdemont a Brussel·les, fins i tot, sobre Urdangarín i el cas Nóos, ara han tornat a crear un èxit que en tan sols un dia ha aconseguit tenir més de 670.000 reproduccions. En aquesta ocasió, però, l’objecte de burla no és altre que Susana Díaz, expresidenta d’Andalusia, i la patacada que va viure durant els darrers comicis de la seva comunitat.

Han versionat una cançó de Lola Índigo

Per elaborar la paròdia, els germans han versionat la popular cançó ‘Yo ya no quiero ná’ de Lola Índigo, i l’han rebatejat amb el nom de ‘Yo ya no pinto ná’. El tema comença de la següent manera: «Yo estaba acomodá, en la junta bien colocá», i poc després comença a analitzar la problemàtica viscuda per la socialista.

En aquest sentit, la cançó recull que «pero yo estaba notando que alguien estaba pactando», en referència a l’acord que van establir PP, Ciutadans i VOX. De fet, la formació d’ultradreta és la que més mal parada surt en la versió, arribant a dir que el súmmum de la humiliació de Díaz es va produir quan el seu fill li va demanar com a regal de reis una «X-VOX».

Així les coses, el principal missatge que llança la cançó és que Díaz s’ha adonat que «yo ya no pinto ná». Un títol que s’assembla molt a l’original, el popular tema «yo ya no quiero ná» de l’exconcursant d’Operación Triunfo Lola Índigo.

‘Felices los 4’, una de les seves paròdies més populars

Aquest no és el primer cop que el duo còmic fa una versió d’algun personatge destacat de l’esfera política de Catalunya i Espanya i, de fet, és quelcom força típic dels germans. Una de les creacions que més èxit va recollir va ser la paròdia ‘Felices los 4’, que explicava la tensa relació que hi havia entre Puigdemont i Rajoy.

 


Comentaris

envia el comentari