IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'Els Morancos' tornen a arrasar amb una nova paròdia sobre Puigdemont

Els germans Cadaval retraten per buleriess la «espentá» de Puigdemont a Brussel·les

Després de la seva sonada paròdia del referèndum a Catalunya, 'Els Morancos' han tornat a fer el propi amb la reunió de Puigdemont amb els líders flamencs que ha tingut lloc en els últims dies. En aquesta ocasió, els germans Cadaval, han gravat un vídeo en l'Antiga Taverna «El Carboner» de Sevilla, lloc en el qual han escenificat el moment en el qual el líder català arriba per demanar asil polític i, encara que no es troba amb els líders que esperava, no dubta a sol·licitar-ho igualment. Com a resposta, un mandatari flamenc i cantaor interpretat per César Cadaval li canta per buleries al seu «espentá».

«A Rajoy el tens boig, vol donar-te un escarment, i el teu en comptes de donar la cara, et vens amb els flamencs», li repliquen en la lletra de la cançó, en la qual continuen dient-li: «No segueixis amb aquest rotllo, no et vagis a equivocar, perquè estic veient en la teva cara que tens feta el llit a Soto del Real». Puigdemont, que aquesta vegada és interpretat per Jorge, finalment acaba posant-se a ballar al ritme de les guitarres del grup de flamencs que es troben en la taverna. Després de marcar-se uns balls, el líder flamenc bromeja que li «van entrar suors» quan vegi que ha de menjar cols en lloc de pa amb tomaca, i li explica que per conviure cal «conbeber».A diferència d'altres gravacions, aquesta vegada el duo humorístic no ha optat per rodar un videoclip, sinó per interpretar la paròdia amb veu i guitarra en directe. Un vídeo que ha estat compartit aquest divendres, 3 de novembre, a través de la plataforma Youtube i que ja acumula gairebé 20.000 visites. Fa un mes, la paròdia de la cançó de Maluma 'Felices els 4' sobre els últims desacords entre Rajoy i Puigdemont es va fer viral i va arribar a obtenir més de 3 milions de visites, una xifra que segurament aconseguirà en els dies vinents la seva nova proposta.

No és la primera vegada que els germans Cadaval graven un vídeo musical parodiant l'actualitat política. Durant l'estiu de 2016, 'Els Morancos' van arrasar amb la seva paròdia del tema de Carlos Vives i Shakira, 'Despacito', en la qual tractaven amb humor la situació política del moment a Espanya i també van fer el propi amb la sentència a Iñaki Urdangarín. D'igual forma, 'Els Morancos' també s'han atrevit a treure el costat més còmic dels esdeveniments polítics en l'àmbit internacional, com va ser el cas de 'Antonia vs. Trump', en la qual el popular personatge interpretat per Jorge s'enfrontava al president americà Donald Trump.


Comentaris

envia el comentari