Ha mort Edu del Prado, actor, cantant i exmembre del grup UPA Dance

Tenía 40 años y había participado en diversos concursos televisivos de otros países como Francia y México

Imagen de Edu del Prado
Imatge d'Edu del Prado | Instagram

 

El món de la música està de dol. Aquesta passada nit ens ha deixat Edu del Prado, el conegut cantant i actor valencià que va formar part del grup juvenil UPA Dance en el seu punt àlgid.

L’actor ha mort a València aquest mateix dissabte, a causa d’una pneumònia que havia provocat el seu ingrés a l’hospital durant el darrer mes, tal com informa ‘La Vanguardia’.

El jove tenia 40 anys, i era bastant conegut a Espanya gràcies a un paper que va encarnar a la sèrie de televisió ‘Un paso adelante’, que tant va triomfar en el seu moment. Allí va compartir pantalla amb actors de la talla de Mónica Cruz o Miguel Ángel Muñoz.

Una trajectòria professional llarga i exitosa

La carrera d’Edu ve de bastant lluny, i és que el seu primer disc va sortir publicat l’any 1997 sota el mateix nom que el seu cantant: ‘Edu’. Tant va ser el seu èxit, que el seu primer single, ‘Si dispares tu’, va aguantar sis setmanes en el Top 10 de les llistes de ràdios comercials, i va arribar a vendre 25.000 còpies.

Un cop ja s’havia iniciat en el món de la música, Edu va decidir provar sort en l’àmbit televisiu. Així doncs, a la sèrie ‘Un paso adelante’ feia de Cèsar, un homosexual que iniciava el quart curs i que va acabar mantenint molt bona relació amb Rober, el personatge a qui donava vida Miguel Ángel Muñoz. I d’allí va entrar directament al grup UPA Dance.

En els últims anys, l’artista va decidir fer un gir a la seva trajectòria i va participar en diversos programes de talent de diferents països, com exemple ‘La Voz Francia’ o bé ‘La Academia’, a Mèxic. Aquests fets daten dels anys 2014 i 2012, respectivament.

Molts famosos li han dedicat publicacions en xarxes socials

Amb motiu del tràgic succés, moltes personalitats conegudes han aprofitat l’ocasió per dedicar-li unes boniques paraules al cantant. Un d’ells, per exemple, ha estat el mític Pitingo, que ha publicat una fotografia de l’actor i ha adjuntat el següent text: «El meu més sincer condol a la família del gran cantant Edu del Prado,,, Quina desgràcia, Déu meu, que jove. Vaig tenir la sort de conèixer-lo i, a més d’un genial cantant, és una meravella de persona. Em vaig criar amb les seves cançons... Ho sento molt, de veritat».

Una altra persona que no podia deixar escapar l’ocasió era Raquel del Rosario, coneguda per donar veu al grup ‘El Sueño de Morfeo’ i actual cunyada del cantant, ja que Edu estava casat amb el germà de l’artista, Misael del Rosario. «Bon viatge, Edu, ets llum», eren les paraules escollides per del Rosario. 

 

#dayoff #ibiza #summer #theloveofmylife @misaeldelrosario

Una publicación compartida de Edu Engonga (@eduengonga) el


Comentaris

envia el comentari