Carlota Cantó, la filla de Toni Cantó i Eva Cobo que va morir amb tan sols 18 anys

La jove va perdre la vida amb la seva parella en una carretera espanyola

Fa ja deu anys que Carlota Cantó Cobo, filla de l'actor i polític Toni Cantó i Eva Cobo, va morir tràgicament quan un conductor ebri va xocar frontalment amb el vehicle en què viatjaven la jove i la seva parella. Només amb 18 i 20 anys, respectivament, els joves van perdre la vida en l'acte i l'home que va esbiaixar les seves vides compleix condemna per això.

El dia 29 de gener de 2011 va suposar un abans i un després en la vida de l'actor de '7 vidas' i Eva Cobo, i és que la seva filla Carlota i la seva parella, Xavi Arraut, van morir a l'autopista de Mataró en un accident de trànsit que va posar fi a les seves vides a l'acte.

La parella tornava d'un sopar a casa d'uns amics quan va tenir lloc el fatídic accident. Els joves havien quedat per veure's després de la tornada de Carlota, qui havia passat tres mesos al Marroc, Kenya i Etiòpia, treballant amb una ONG. I és que la filla de Toni Cantó tenia una faceta molt solidària, s'havia implicat de ple amb els més desfavorits i fins i tot havia apadrinat a un dels petits que va conèixer durant el seu viatge.

No obstant això, aquella nit ho va canviar tot per sempre. Alejandro Santiago Rolonia, de 41 anys, es va interposar en les seves vides i va acabar amb elles al volant pel qual va ser acusat de dos delictes d'homicidi i un contra la seguretat del trànsit.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Com era la jove?

Carlota Cantó era maca, molt semblant al seu pare, amb un caràcter alegre i molt bona en els estudis. En aquell moment, la jove cursava Direcció i Administració d'Empreses a Esade, ja que els estudis secundaris els va fer a la Corunya, on des de fa anys viu la seva mare amb la seva nova parella i els seus altres dos fills.

A la jove li agradava la fotografia amb la qual hi havia presentat diversos treballs a concursos i, a més, era aficionada a la lectura i a l'esport, segons el seu perfil a Facebook, que es va eliminar el mateix dia de l'accident.

En el comunicat que Toni Cantó va emetre per agrair el suport rebut, va escriure: «A l'home que va posar fi a les seves vides li desitjo una ràpida recuperació, ànim i força per suportar la càrrega que portarà de per vida». I és que no és fàcil haver d'acomiadar a una filla per culpa de les negligències al volant d'una altra persona que no hauria d'haver agafat el cotxe en aquestes condicions.

«La meva filla Carlota era una barreja apassionant de compassió i combativitat. Amb ella vaig tocar sovint el cel i el seu record em permetrà transitar l'infern que ara viu», va dir Toni Cantó, trencat pel dolor, poc després del seu funeral celebrat a Barcelona. Per l'altra banda, Eva Cobo, mare de la jove, no podia articular paraula, només plorava i es deixava abraçar. I és que Carlota i la seva parella eren dos joves que tenien tota una vida al davant.

 

Una relació complicada

Al tanatori, l'actor va saludar Eva Cobo, oblidant per un moment les diferències irreconciliables que en el seu dia els van separar. Tots dos es van conèixer quan eren molt joves, tenien una carrera prometedora en el món de l'espectacle i eren feliços junts, però sense fer plans de futur.

La relació va patir una gran crisi quan Eva es va quedar embarassada i finalment es va acabar quan faltaven dos mesos perquè la seva filla Carlota naixés. Eva Cobo va donar a llum a la nena sense que Toni Cantó estigués present i és que, encara que li va donar els seus cognoms, no va mantenir relació amb la mare ni la nounada.

A més, les coses entre els progenitors de Carlota va empitjorar més quan l'actriu va demandar a l'actor perquè passés una pensió alimentària a la petita, al qual Toni Cantó va respondre interposant una altra demanda en la qual negava ser el pare i sol·licitava la prova de paternitat.

Finalment, Toni Cantó va reconèixer ser el pare de Carlota i les tensions van anar cedint, cosa que va derivar en què pare i filla mantinguessin una entranyable relació fins al punt que l'actor i polític va arribar a declarar: «Estic enamorat de Carlota. No hi ha res més bell que l'amor d'un fill». I és que no hi ha res més bonic com la relació d'un pare i els seus fills.


Comentaris

envia el comentari