IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Mossos d'Esquadra alerten de les estafes durant el Black Friday en un tuit

«Que les ganges no t'acabin sortint cares», comença el tuit, que adjunta una fotografia amb una llista de consells

Els Mossos d'Esquadra han enviat un missatge a través de les xarxes socials amb una llista de consells per tal de poder evitar qualsevol tipus d'estafa durant les jornades que duri el Black Friday.

En el tuit, que comença amb un simpàtic «Que les ganges no t'acabin sortint cares», s'enllaça una infografia on pot llegir-se una llista de diversos consells separats per seccions —Amb la targeta de crèdit, En les botigues en línia, I recordeu—. En total, una desena d'avisos que poden ser molt útils de cara a uns dies en què és senzill deixar-se portar per l'ànim de les rebaixes espectaculars.

Què és el Black Friday

'Black Friday', literlament, divendres negre, és la iniciativa comercial que promociona les compres en els comerços a través de descomptes «extraordinaris» la jornada del quart divendres del mes de novembre. Aquest esdeveniment, sorgit dels Estats Units (Filadèlfia) fa més d'una dècada, s'ha convertit ja en una tradició del tot implantada; tant que, segons un estudi realitzat per l'auditoria Deloitte, les compres relacionades amb les festes nadalenques han traslladat el seu inici a la setmana del Black Friday.


Comentaris

envia el comentari