Els Mossos d'Esquadra dissolen la concentració de la plaça Cerdà a Barcelona

Un grup d'agents ha intervingut en contra dels manifestants per poder recuperar la normalitat en la circulació del trànsit

 

La necessitat de recuperar la normalitat a les principals vies de Catalunya ha provocat la intervenció dels Mossos d'Esquadra, els quals ha començat a treballar per normalitzar el trànsit a les ciutats, com s'ha donat el cas a la plaça Cerdà de Barcelona. En ella, els agents han iniciat el procediment sol·licitant la col·laboració dels ciutadans, que no han volgut cedir amb els ideals que sorgeixen de la Vaga General d'aquest 8 de novembre, la qual ha sigut convocada com a protesta per la detenció, investigació i posada a presó de diferents membres del Govern, així com representants de societats civils.

La negativa dels encarregats d'organitzar els piquets que impedien recuperar el moviment de vehicles habitual, bloquejant el trànsit, ha provocat, com es mostra en el vídeo, que la dissolució s'hagi hagut de fer mitjançant l'ús de la força, davant la defensa dels qui es concentraven. Els membres de la policia, després de veure la falta de col·laboració, han començat a aixecar, un per un, els diferents manifestants, per treure'ls de les carreteres i intentar recuperar la normalitat vial.

La de Barcelona no ha sigut l'única polèmica que s'ha donat aquest matí entre manifestants i Mossos d'Esquadra. A l'estació de l'AVE de Girona, s'ha produït una invasió per part dels concentrats que buscaven tallar les vies i impedir el trànsit ferroviari. Davant d'aquesta situació, les forces de seguretat han intentat fer un cordó policial que evités el pas, però s'han vist superats per la multitud i han acabat cedint en el seu propòsit.


Comentaris

envia el comentari