Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix

La raó per la qual no veus Rosa Benito a Telecinco: problemes de salut

Rosa Benito s'ha vist obligada a abandonar el seu lloc de treball després de contagiar-se de coronavirus

Rosa Benito va ser la mà dreta de Rocío Jurado i ara és una de les grans col·laboradores de Telecinco. Després d'abandonar el seu lloc a 'Sálvame', ara la podem veure a 'Ya es mediodía', un altre dels grans formats de la cadena.

Tot i ser una de les col·laboradores habituals de l'espai presentat per Sonsoles Ónega, fa molts dies que no se'n sap res. 

Rosa Benito al carrer mirant el mòbil
Rosa Benito en un acte cultural. | GTRES
El motiu de la desaparició de l'exdona d'Amador Mohedano és l'actual problema de salut de la tertuliana.

Amb l'arribada de la variant Òmicron, els casos positius de coronavirus s'han disparat. Sembla que, com era d'esperar, també ha arribat a la televisió.

Molts dels presentadors i col·laboradors de les diferents cadenes de televisió s'han hagut d'absentar uns dies dels seus llocs de treball per recuperar-se del virus.

Rosa Benito, positiu en coronavirus

Rosa Benito no ha estat capaç d'esquivar el virus i s'ha contagiat de la nova variant que està posant en perill la població.

Aquest dimarts, poc abans de començar 'Ya es mediodía', la tertuliana comunicava a través de les xarxes socials el seu estat de salut.

«Fa uns dies que sento un malestar estrany (com a grip). Em feia la prova i em sortia negatiu, avui em trobo bé... Abans d'anar a la feina, me l'he tornat a fer i m'ha sortit positiu», ha assegurat.

Com ha passat a moltes persones, Rosa Benito té tots els símptomes propis de la malaltia, però les proves sempre eren negatives.

Gràcies als controls que Mediaset té implantats a les seves instal·lacions, van poder detectar el positiu de la col·laboradora abans que estigués en contacte amb algun dels seus companys.

Malgrat el rebuig inicial de la col·laboradora de Telecinco per la por a patir seqüeles, amb el temps ha reflexionat sobre el tema. Avui dia, Rosa Benito ja està vacunada de les dues dosis.

Risto Mejide, un altre dels afectats pel coronavirus

Un dels casos més sonats ha estat el de Risto Mejide. El presentador de 'Todo es mentira' s'ha contagiat fins a dues vegades des que va començar la pandèmia.

A través del seu compte oficial d'Instagram, el jutge de 'Got Talent' va voler compartir amb tots els seguidors que tornava a estar contagiat.

Risto Mejide amb cara de sorpresa
Risto Mejide s'ha contagiat de coronavirus per segona vegada. | Telecinco 

Amb la imatge d'una prova d'antígens, Risto ha volgut donar aquesta notícia lamentable. «Quin regalet de Reis».

«Des d'ahir, abatut i amb febre. Abans ens portaven carbó. Ara sembla que ens porten Òmicron. Doncs res. Toca confinar-se. Per cert, després de 24 hores, em sento molt millor», ha assegurat.

Mejide ha volgut aprofitar l'ocasió per fer una campanya de conscienciació social. Avui dia, encara hi ha moltes persones que es neguen a posar-se les dosis necessàries per lluitar contra el coronavirus.

«Cuideu-vos molt i vacuneu-vos, camineu. Per als que encara creuen que no serveix de res: per enèsima vegada, la vacuna no t'evita agafar-lo, però sí els símptomes greus. Dono fe, que faig col·lecció de variants», ha sentenciat el presentador.

Un altre dels rostres televisiu que ha donat positiu ha estat Dani Mateo. El presentador de 'Zapeando' s'ha vist obligat a delegar la feina a la seva companya Lorena Castell mentre es recupera.

«Gràcies a tots pels vostres missatges d'afecte! El pitjor és el tancament. Però imagino que, gràcies a les beneïdes vacunes, això està sent com un refredat. Volem tornar a entrenar amb l'equip! Un petó amb màscara a tots», ha escrit al seu perfil d'Instagram.