Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros

El motiu que ha fet Kiko Matamoros 'desaparèixer' de 'Sálvame' (i no és Rocío)

L'audiència va especular que el col·laborador hauria estat despatxat arran el documental de Rocío Carrasco

Des que aparegués en els mitjans la confirmació que Rocío Carrasco anava a protagonitzar una docusèrie a Telecinco i en la qual revelaria moltes dades que ha callat durant de 25 anys, hi ha alguns tertulians que s'han posicionat al costat d'aquesta, però també hi ha uns altres que han decidit defensar a Antonio David Flores, encara que sàpiguen que això els posa en contra d'una gran part de l'opinió pública.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

De fet, la cadena també ha tancat files a favor de la filla de Rocío Jurado i ha acomiadat a Flores en entendre que amb l'emissió de la sèrie i el que es compta, no dóna lloc tenir-ho contractat perquè treballi en els diferents programes de Telecinco i Cuatro.

Amb l'adéu del col·laborador, molts espectadors creuen que la seva sortida no seria l'única i que 'Sálvame' hauria fet justícia i també hauria apartat a un altre col·laborador del seu lloc de treball. Ens estem referint a Kiko Matamoros i que des de la setmana passada ha estat sense sortir en cap de les emissions del programa de les tardes. Ja en els seus últims dies de treball, Kiko va mostrar una opinió diferenciada a la de la resta de tertulians i es va posicionar de costat d'Antonio David.

Aquest posicionament ha donat peu al fet que molts espectadors creguessin que el programa li ha donat unes vacances indefinides perquè no intervingui en les tertúlies vinculades a l'emissió de la sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. La veritat és que la seva absència ha estat molt rara, perquè malgrat que no ha estat en el programa de les tardes sí que se l'ha pogut veure en els debats de 'La isla de las tentaciones' i en alguna de les emissions de 'Viva la vida'.

El motiu real de la seva absència

Davant l'absència del col·laborador, Bluper ha contactat amb el tertulià per a saber que hi ha de cert en el seu allunyament del seu lloc de treball i aquest ha dissipat tots els dubtes comptant el motiu d'absència en televisió. Matamoros ha explicat que divendres passat va estar amb dos amics i que tots dos han donat positiu en coronavirus. Això va fer que el col·laborador ho notifiqués a Telecinco i s'activés amb ell el protocol habitual per a no posar en risc a la resta de treballadors del grup audiovisual.

Segons sembla, el tertulià s'ha sotmès avui a una altra prova PCR i aquesta ha donat negatiu. Per tant, ara només haurà de complir una quarantena preventiva i després el tertulià podrà recuperar el seu treball en el mitjà malgrat la seva opinió crítica contra la filla de Rocío Jurado.