Belén Esteban a 'Secret Story'

«No vull un germà»: El possible motiu de per què Belén Esteban no està embarassada

Cal dir que la de Paracuellos té 46 anys i a més és diabètica

Des que Belén Esteban es va casar l'any passat amb Miguel Marcos no ha dubtat en revelar que el seu somni és tornar a ser mare i donar-li així un germà a la seva filla Andrea Janeiro. No obstant això, aquest embaràs no acaba d'arribar i això ha portat al fet que sorgeixin diferents teories.

Precisament una d'aquestes teories, i que s'exposa com el motiu real de la no nova maternitat de la 'princesa de poble', és que la seva filla no vol que torni a quedar-se embarassada. Precisament en la publicació 'Cotilleo' és on s'indica aquesta raó i s'exposa que ja a 'GH VIP 7' Mila Ximénez la va donar a conèixer d'aquesta manera: «Andrea no vol que Belén tingui més nens, però segur que amb el temps canvia d'idea».

Altres motius

Com hem esmentat, per a moltes persones aquest és el motiu que la col·laboradora de 'Sálvame' no es trobi en estat de gestació. No obstant això, tampoc cal no oblidar que hi ha altres tres situacions que poden estar complicant que el seu desig de ser mare es faci realitat:

  • D'una banda, cal tenir en compte que Belén és diabètica i segueix el seu corresponent tractament. Aquesta malaltia i potser aquell poden estar dificultant el que aconsegueixi l'embaràs.
  • D'altra banda, no s'ha de passar per alt tampoc el que ella ja té 46 anys i no és tan fàcil quedar-se embarassada a aquesta edat que quan s'és més jove.
  • Així mateix no podem oblidar que, des que es decretés l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus, Belén i Miguel no estan vivint junts. Van prendre aquesta decisió perquè ella està entre els grups de risc i ell, a l'ésser conductor d'ambulància, corria més riscos de poder contagiar-se de l'esmentat virus.

Això és tot el que se sap fins ara sobre el perquè Esteve no es queda embarassada. Caldrà esperar per veure si finalment la seva filla Andrea canvia d'opinió, si es retroba amb el seu marit i si la 'sort' decideix ajudar-la i aconsegueix la gestació.