El motiu que impedeix a Chabelita seguir aprimant-se per molt que s'esforci

La filla d'Isabel Pantoja s'ha trobat un entrebanc en ple confinament

Chabelita respon a Kiko Hernández
La filla d'Isabel Pantoja s'ha trobat un entrebanc en ple confinament | TELECINCO

La quarantena per culpa del coronavirus ha provocat que l'aspecte físic de molts famosos hagin canviat radicalment. La gran majoria ha agafat algun quilo de més, però altres, com Chabelita, s'han posat més en forma que mai. 

Isa Pantoja no ha parat de fer esport durant aquest confinament. La jove ha aprofitat el temps fent exercicis per intentar posar-se en forma de cara a l'estiu. La germana de Kiko Rivera s'ha mostrat molt satisfeta amb el seu progrés, reconeixent que actualment pesa 45 quilos.

Inesperat obstacle en el seu progrés

«No sóc partidària d'utilitzar el pes com a únic marcador de progrés. En el meu cas concret, no puc perdre més greix, he de guanyar massa muscular», ha comentat la jove al seu Instagram. Però per desgràcia per a ella, no tot el que rellueix és or, ja que la filla de la 'tonadillera' ha hagut de deixar l'esport apartat a causa d'un problema.

Chabelita s'ha pres tan seriosament l'esport que ha patit una lesió, motiu pel qual porta diversos dies sense poder entrenar, cosa que ha lamentat a les seves xarxes socials, ja que això estava sent el seu millor entreteniment en aquesta quarantena.

Chabelita es lesiona a casa

«Fa tres dies que no entreno perquè fent exercici amb una amiga, vam agafar tres o quatre vídeos per entrenar uns 40-45 minuts i vaig fer un dels exercicis malament. Vaig patir una estrebada a l'esquena, concretament al còccix. Em fa molt mal, per llevar-me, per tot. Em quedo clavada i no puc caminar, com si fos una forta punxada», ha explicat Chabelita.

La filla de la 'tonadillera' ha volgut demanar ajuda a les seves xarxes, per si algú amb nocions podia explicar-li l'abast de la seva lesió. El que està clar és que Isa Pantoja haurà d'apartar per uns dies qualsevol activitat física.

La família Pantoja es troba separada en aquest confinament, ja que Kiko Rivera el passa amb la seva dona, mentre que Isabel Pantoja està confinada amb la seva mare, a la qual està cuidant molt en aquesta època tan difícil, evitant el contagi per coronavirus.


Comentaris

envia el comentari