El motiu ocult que va fer plorar Ana María Aldón en tornar a Espanya

La parella de José Ortega Cano no va poder contenir les llàgrimes

Ana María Aldón a 'Supervivientes' reconociendo que su padre maltrató a su madre
Ana María Aldón ha obtingut informació sobre la seva filla | Telecinco

Els finalistes de 'Supervivientes' ja són a Espanya després d'haver estat tres mesos a Hondures aliens a tot el que s'està vivint a Espanya i a la resta del món per culpa del coronavirus.

Rocío Flores, Albert Barranco, Jorge Pérez, Hugo Sierra i Ana María Aldón han aterrat a Madrid al costat de la resta de l'equip de 'Supervivientes'. Després d'arribar a l'aeroport, la dona de José Ortega Cano ha patit un atac d'ansietat.

La dissenyadora s'ha intentat amagar, però darrere de les seves ulleres de sol s'amagaven moltes llàgrimes. És una obvietat que mentalment és un cop molt fort, i més sabent tot el que ha passat a Espanya.

L'autèntic motiu de les llàgrimes d'Ana María

Doncs ara s'ha descobert el motiu real d'aquestes llàgrimes d'Ana María Aldón. Segons informen, un reporter ha explicat a la dona Ortega Cano que la seva filla s'ha assegut a 'Sábado Deluxe' per concedir la seva primera entrevista a la televisió, alguna cosa ha enxampat completament per sorpresa a la supervivent.

Cal recordar que els supervivents han aterrat intentant guardar l'aïllament, és a dir, amb els cascos posats per no poder escoltar res de l'exterior. Malgrat això, Ana María va saber el de la seva filla, motiu pel qual va arrencar a plorar.

«Un reporter li ha dit que la seva filla ha fet un 'Sábado Deluxe' i per això s'ha emocionat», ha explicat Antonio David en 'Tierra de nadie'. El col·laborador, que guarda una especial estima a Ana María, va afegir que Gema, filla de la dissenyadora, «va fer una entrevista curteta però molt bona».

Una final molt diferent

Aquest any serà molt complicat la volta a la realitat dels concursants, ja que per primera vegada en la història del 'reality' tot ha estat diferent. En els tres mesos que porten a Hondures no han pogut rebre la visita de cap familiar per culpa del coronavirus, i ara hauran de passar la quarantena imposada pel govern a una casa de la serra de Madrid fins a l'esperada final.

Ana María Aldon és una de les concursants que més ha impactat en arribar a Espanya, i no ha pogut aguantar l'emoció quan s'ha assabentat que la seva filla ha aparegut per primera vegada en televisió per defensar-la a ella.


Comentaris

envia el comentari