IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Susanna Griso explica la relació amb el seu marit, Carles Torras

La periodista catalana ha explicat què és el que més li preocupa del seu matrimoni

Carles Torras i Susanna Griso en una imatge d'arxiu

Carles Torras i Susanna Griso tenen posicions polítiques molt diferents | CatalunyaDiari

Susanna Griso ja no amaga les seves diferències amb qui és el seu marit des de fa 20 anys, Carles Torras.

La presentadora d''Espejo Público', va confessar en una entrevista a la revista 'Diez Minutos' que: «Una de les coses que porto malament és que estic casada amb una persona, Carles, que en l'àmbit ideològic i polític està molt allunyat de com penso. Sempre ha estat així».

 

Opinions tan diferents no són un impediment per a tenir una família

Això no obstant, ella mateixa s'ha encarregat d'explicar que aquestes opinions tan diferents no són un impediment per a tenir una família, per a tenir fills i per a, molt menys, estimar-se. De fet, Griso va continuar dient que: «Des de fora no sembla comprensible que dues persones puguin tenir postures ideològiques diferents, polítiques equidistants, i a la vegada, compartir una vida en parella i criar fills en harmonia».

Però res a veure amb la realitat, ja que la periodista assegura que: «Ha estat estimulant en el sentit que hem discutit molt, i això fa riure als nostres fills». I per si les seves diferències polítiques fossin poques, resulta que el matrimoni tampoc coincideixen en altres aspectes de la vida com la música, els viatges o els esports. Ara bé, la catalana afirma que «no és un problema».

Torras és d'extrems i es mostra clarament independentista

Això no obstant, Torras és d'extrems i ha deixat clar en més d'una col·laboració en programes de televisió o ràdio que és clarament independentista i que té poques ganes de seguir formant part de l'Estat espanyol.

Per la seva banda, Griso diu que no l'afecten els seus comentaris, però indirectament, és possible que tingui més dificultats en el moment de tancar entrevistes amb personalitats polítiques com Pedro Sánchez. Més enllà del focus mediàtic, el cert és que el matrimoni ha aconseguit formar una família i, de fet, la periodista s'ha mostrat orgullosa d'aquesta fita en més d'una ocasió a través de les xarxes socials.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari