Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores

L'obscur motiu pel qual Olga Moreno va deixar sol a David Flores Carrasco

Olga Moreno va marxar en el pitjor moment per a David

Olga Moreno va ser una de les concursants revelació de la passada edició de 'Supervivientes'. Tot just era coneguda pel públic, però amb el pas de les setmanes va aconseguir ficar-se a la butxaca els espectadors. Això li va permetre guanyar al reality de Mediaset.

Tot i així, quan va acceptar l'oferta de la cadena per embarcar-se en aquesta aventura, no va reparar en el que això suposaria per a David Flores Carrasco. En aquells moments, estava fent els seus primers passos la docusèrie de Rociíto.

Asseguren que en vista de tot el que havia d'arribar, Olga Moreno va decidir refugiar-se a l'illa. Ella havia admès que no arribava en les millors condicions. Però Jorge Javier Vázquez ofereix més detalls de tot el que va passar aleshores en una entrevista a Lecturas.

«En el capítol 0 ja s'exposaven totes les línies argumentals que s'havien de tractar a la sèrie. No calia ser gaire llest per saber tot el que vindria després», assenyala el presentador de 'Sálvame'.

Olga Moreno va poder veure el començament d'aquesta producció abans de fer les maletes i dirigir-se a Hondures. Conscient del xàfec mediàtic que havia de suportar, va optar per marxar i deixar David Flores Carrasco i la resta de la seva família sols.

Olga Moreno a 'Supervivientes 2021'
Olga Moreno a 'Supervivientes' | Mediaset

Jorge Javier explica que «amb això, dedueixo que si marxa a 'Supervivientes' és perquè li importen més els diners que el seu matrimoni. Perquè ja sabia que el seu matrimoni estava trencat», apunta.

És possible que el factor econòmic influís molt en la decisió. Però també cal tenir en compte que tenia signat un contracte i que, si el trencava, hauria d'assumir una important penalització. I tot això a escassos dies que arrenqués el programa.

Per a Olga Moreno també suposava tot un repte aquesta experiència. No estava acostumada a les càmeres ni tampoc a concedir entrevistes. Però com es va acabar demostrant amb el temps, els diners no eren el més important per ella.

Després d'arribar d'Hondures, li van posar sobre la taula moltes propostes de col·laboració i entrevistes, i va rebutjar la gran majoria. Tenia clar que el seu futur era lluny dels programes i del món del cor.

El conductor de 'Sálvame' revela el que era un secret que tothom sabia en aquells moments. «Es creu que Antonio David ja estava amb Marta Riesco», apunta. Per tant, expliquen que el final del seu matrimoni va influir més que la pròpia docusèrie de Rociíto perquè decidís marxar al reality.

Portarien un temps distanciats i també ho va veure com una bona oportunitat per treure'n benefici. Encara que això impliqués deixar sols David i les seves germanes.

Olga Moreno no vol fer una entrevista

Olga Moreno ha tingut moltes oportunitats per acudir als platós de televisió. Tot i això, gairebé sempre ha descartat les ofertes rebudes. «No vol seure amb cap periodista que no li sigui afí», explica Jorge Javier.

Segons la seva opinió, amb aquesta actitud «demostra molt poc valor i que el seu discurs és molt poc consistent i no resisteix una rèplica». La critica amb duresa dient que «només dona entrevistes editades, però no va a un programa amb gent que ella no controli».

En aquest sentit, vol destacar el comportament de Rocío Carrasco, que «sí ho ha fet». Vol que l'empresària sevillana també doni la cara i no només a les pàgines d'una revista.

Imatge d'Olga Moreno i David Flores Carrasco passejant pel carrer
David Flores i Olga Moreno tenen una bona relació des de sempre   | GTRES

Olga Moreno va trencar el seu silenci fa una setmana, però tampoc no va aprofundir en excés sobre la seva separació. Queda per saber si se la veurà en alguna gala de 'Supervivientes' com a guanyadora de la darrera edició.