El motiu pel qual la princesa Elionor sempre apareix amb la seva germana i no sola

La darrera aparició conjunta de les germanes ha deixat algunes qüestions en l'aire

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia
Les dues germanes van enviar un missatge d'ànim a tots els espanyol que estan confinats | GTRES

La primera aparició pública de la princesa Elionor i la infanta Sofia durant el confinament ha deixat múltiples qüestions en l'aire. Les petites de la Família Reial van participar el passat 23 d'abril a la lectura de 'El Quixot' organitzada pel Cercle de Belles Arts amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Les joves van participar en l'esdeveniment telemàtic amb la lectura d'un fragment de la novel·la més important de la nostra literatura i van enviar un missatge d'ànim a tots els espanyols que estan confinats lluitant contra el coronavirus.

Comparació entre les germanes

La intervenció de les petites deixar nombrosos comentaris de tota mena. Alguns van lloar la capacitat lectora i l'educació de les nenes, mentre que altres van destacar les seves polèmiques declaracions a l'esmentar que estan tancades com el «resta de nens espanyols».

La comparació de les nenes ha estat inevitable. Cada vegada Sofia s'assembla més a la seva mare tot i que en alçada sembla que arribarà al seu pare, ja que creix a un ritme molt més ràpid que la seva germana. No obstant això, alguns consideren que la semblança entres les filles dels reis és aclaparadora.

La comparació ha derivat en una pregunta que ha estat contestada pel periodista Jaime Peñafiel, expert en informació de la Casa Reial. Per què les germanes sempre apareixen juntes? Una cosa que sorprèn fins i tot al mateix Peñafiel, que no entén per què Letícia opta per donar-li la mateixa importància mediàtica a les dues germanes.

«Hi ha una cosa que em sorprèn, per què Sofia ha d'estar sempre enganxada a la seva germana Elionor? El príncep Felip, quan era el Príncep d'Astúries, sempre estava sol, no posava amb les seves germanes les Infantes. Ell sortia sol, amb la seva mare, amb el seu pare, però no sempre amb les seves germanes», assenyalava el periodista.

És evident que el focus d'interès que desperta Leonor, princesa i futura hereva al tro, és completament diferent del de la infanta Sofia, que en tot cas hauria d'assumir un paper més reservat. No obstant això, per a Jaime Peñafiel aquesta igualtat en el tracte podria ser degut a un intent de Letícia i Felip per «evitar que hi hagi gelosia entre les germanes».


Comentaris

envia el comentari