El veritable motiu pel qual van fer fora Antonio David de la Guàrdia Civil

El col·laborador de 'Sálvame' ha parlat del seu pas per la Benemèrita

Antonio David davant els jutjats d'Alcobendas el 4 de desembre de 2019
Antonio David va abandonar la Guàrdia Civil amb deshonra | Catalunya Diari

Després d'anys amb menys presència a televisió, el seu pas per 'GH VIP' ha permès a Antonio David Flores guanyar-se un lloc com a col·laborador de 'Sálvame'. La seva tornada als mitjans, està provocant que es recordin els episodis més foscos del pare de Rocío Flores, inclosos alguns del seu pas per la Guàrdia Civil

Justament, el seu passat va provocar un enfrontament amb Gema López. La periodista va contestar a uns comentaris despectius de l'ex guàrdia civil a Kiko Jiménez, el gran enemic de la seva filla. «Quan no tenies fills ja t'estaves aprofitant de la teva relació amb Rocío Carrasco. Tots he sigut satèl·lits d'Ortega Cano i Rocío Jurado». 

La resposta d'Antonio David va ser contundent: «Jo ja tenia una feina i era autosuficient quan començo a sortir amb ella». A més afegia que «la meva vida hagués estat diferent, si no m'hagués creuat amb Rocío Carrasco», fent referència al seu abandonament de la Guàrdia Civil. En aquest sentit, però, Carlota Corredera recordava que Rosa Benito havia explicat que va marxar per «evitar un judici militar». 

La veritat sobre la seva marxa de la Guàrdia Civil

«No és cert», es defensava Antonio David davant els rumors que l'havien fet fora de la benemèrita. I és que en diversos mitjans s'ha publicat que en el seu dia va ser condemnat a 6 mesos de presó i 6 mesos de suspensió per un delicte de malversació de cabals públics. Flores i un company s'haurien apropiat de 50.000 pessetes d'una multa de trànsit a un ciutadà francès. 

Ell insistia que després d'allò «moltes coses van canviar i vaig callar. No vaig iniciar demandes contra ningú perquè no podia». Explica que va decidir no recórrer la sentència i que per la pressió es va veure obligat a marxar a l'any i mig, sense poder-se plantejar ni agafar una excedència. 


Comentaris

envia el comentari