rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els motius sobre el possible divorci entre els reis Felip i Letícia

La premsa germànica va arribar a parlar de «divorci imminent» a la Casa Reial espanyola
Letícia i Felip, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Rumors de crisi i ruptura a la Casa Reial espanyola. Sembla ser que la controvertida i documentadíssima imatge de la reina Letícia impedint a la reina emèrita Sofia fotografiar-se amb les seves nétes ha marcat un abans i un després a una família reial, que cada vegada suma més i més problemes. 

 

Va ser a partir d'aquest punt on, segons fonts properes a la Casa Reial, la relació entre Letícia i Felip s'hauria començat a fracturar. Fins al punt, tal com va arribar a insinuar la premsa del cor germànica, de provocar un possible divorci entre els reis

 

La controvertida imatge entre Sofia i Letícia  | Cedida

 

L'ombra del «divorci imminent»

Així ho va destacar, de fet, una  revista del cor alemanya. Després de la més que controvertida imatge entre Letícia i Sofia amb les seves nétes, van ser molts els qui van assegurar que la picabaralla havia anat més enllà, fins al punt de provocar el «divorci imminent» entre Felip i Letícia.

 

Asseguraven, en aquest sentit, que «l'amor ja havia mort entre la parella» i que aquella acció només havia estat un detonant per acabar amb la relació. 

  

 

 

La família reial davant La Moraleja  | CatalunyaDiari.cat

Les causes d'un possible divorci dels reis

 

Des d'aleshores, els esforços de Casa Reial per mostrar una imatge més conciliadora i d'unió s'han centrat en Felip i Letícia. Ha estat per això, doncs, que aquests s'han intentat mostrar més feliços que mai davant les càmeres.

 

La reina Letícia i el rei Felip, en una imatge d'arxiu   | Arxiu

 

Les discussions de parella entre Felip i Letícia

 

Sembla ser que una de les grans discussions entre la parella reial hauria nascut abans del viatge als Estats Units, per visitar-hi Donald Trump. En aquest context, a la reina Letícia no estava massa per la labor de visitar l'esposa de Trump, Melania Trump. 

 

Tot plegat, així mateix, va fer esclatar un «duel d'estils» que hauria acabat amb un enfrontament, que hauria molestat al rei Felip.  

 

La reina Letícia no volia trobar-se amb Melania Trump | CatalunyaDiari.cat

 

Les vacances «obligades» de la reina a Marivent

Era estiu quan va esclatar tot plegat. La reina Letícia, l'any passat, va optar per absentar-se de diversos plans de la família, preferint quedar-se a l'interior del palau de Miravet. Quelcom que va cridar molt l'atenció, ja que la família reial sempre s'havia mostrat molt sòlida en tots els seus desplaçaments. 

 

Felip, Letícia i les seves filles a Mallorca  | Cedida

 

El 2013, de fet, la reina Letícia ja havia protagonitzat un episodi d'allò més pintoresc en marxar de les vacances a Mallorca abans d'hora. La «crisi» esmentada ja es va accentuar aleshores quan, per sorpresa de tothom, aquesta va marxar a Madrid deixant a Mallorca el rei i les infantes Elionor i Sofia. 

La mala relació de Letícia amb la seva família política

Els reis als Premis Princesa d'Astúries | Gtres

 

La imatge entre la reina emèrita Sofia i la reina Letícia va cridar l'atenció de tothom. Tot plegat, però, ve de temps enrere. I és que tot sembla indicar que la mateixa Letícia manté una molt mala relació amb la infanta Cristina i la infanta Elena, amb qui ha arribat a tenir més d'una disputa. 


Tot plegat, ha posat el rei en més d'una situació complicada, ja que aquest ha hagut d'intervenir entre Letícia i les seves germanes, perquè aquestes disputes no anessin a més.

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris