Mr. Wonderful, l'empresa milionària de la parella catalana ha facturat més de 30 milions d'euros a l'any

Els propietaris han confessat que la idea d'un negoci així no estava prevista
La parella catalana fundadora de Mr Wonderful, Javi Aracil i Angi Cabal. | Cedida

El diari 'El Confidencial' ha publicat una entrevista a Javi Aracil i Angi Cabal, una parella catalana propietària d'una de les marques de disseny més conegudes a arreu. Es tracta de Mr Wonderful, la marca de dibuixos i frases que s'està fent viral a les xarxes socials i que ja «factura més de 30 milions d'euros a l'any», tal com ha establert la parella. Aquests han explicat que els dos són dissenyadors gràfics però que la idea del negoci no va ser planificada. Tot va començar durant els preparatius de la seva boda quan l'Angi es va adonar que moltes empreses no feien el que ella necessitava. Així, va decidir dissenyar les invitacions i altres cartells ella mateixa.

Aquests dissenys van agradar tant que se'n va començar a parlar i, a poc a poc, va augmentar tant la seva demanda que van haver de deixar les seves respectives feines per a dedicar-s'hi a temps complet. Aracil i Cabal confessen que no va ser fins que van començar a penjar nous dissenys a les xarxes socials, quan realment van tenir èxit. «Fèiem encàrrecs de clients però en paral·lel pujàvem vinyetes a Facebook que cada vegada aconseguien més 'M'agrada' i, finalment, es va convertir en la nostra marca», han explicat.

 

Segons ells, un projecte així no es pot aconseguir si tens l'objectiu de fer-lo créixer d'aquesta manera. A això han afegit que ells van arribar tan lluny sense posar-se cap objectiu i amb molta il·lusió, i que el fet d'arribar a aquest creixement ja és «rodó». Actualment, i després de sis anys de vida de l'empresa, estan realitzant els primers passos per exportar els seus models a l'estranger. Per fer-ho, estan creant nous equips de persones a cada lloc, entre ells, de moment es troben Espanya, França, Portugal i Itàlia. Per a ells, l'objectiu és seguir creixent i portar la seva marca a molts més països.Comentaris

envia el comentari