IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Multen un home per escriure un comentari a Facebook en relació als aldarulls del dia del referèndum

Alfredo Izquierdo va rebutjar la violència dient que els agents van donar «hòsties com a pans» a Barcelona «col·locats fins dalt de cocaïna»

Alfredo Izquierdo, l'home multat per escriure la seva opinió a Facebook
Alfredo Izquierdo, l'home multat per escriure la seva opinió a Facebook | Cedida

Alfredo Izquierdo ha estat multat per la Policia Local de Talayuela, a la província de Càceres, per haver escrit a Facebook un comentari en relació als aldarulls que es van produir el passat 1 d'octubre durant el referèndum. Concretament Alfredo va dir que els agents de la policia van donar «hòsties com a pans» a Barcelona «col·locats fins dalt de cocaïna». Segons el portal 'Público', l'home de 41 anys va rebre una proposta de sanció per «una falta de respecte cap a Policia» quatre dies després d'haver realitzat aquest comentari a les xarxes socials. Cal destacar que text es va escriure en el mateix perfil de Facebook de l'Ajuntament de Talayuela, d'on és veí Alfredo. «Vaig veure que l'ajuntament convocava una concentració en defensa de l'actuació policial a Barcelona. Em va fer molta ràbia. Tots havíem vist les imatges dels cops que van donar a la gent, així que vaig escriure aquell comentari a Facebook de l'ajuntament», ha explicat Izquierdo al mitjà citat.

 La multa li ha arribat quatre dies després. «Va sonar el timbre i la policia em va dir que s'ho havien pensat durant aquests dies i que finalment m'anaven a sancionar pel comentari que havia escrit. Jo els hi vaig dir que no, que aquella era una pàgina de tots», explica. Actualment, Alfredo ja s'ha posat en contacte amb advocats per tal de demanar la retirada de la sanció. Paral·lelament al seu comentari, també se'n van originar d'altres completament en contra al seu punt de vista, com per exemple: «Que has de saber de cocaïna noi. No saps el que dius. Poques hòsties hi ha hagut. Així estem de tanta ximpleria».


Comentaris

envia el comentari