Mónica Hoyos va rebre una multa

Multen Mónica Hoyos just abans d'anar a 'Supervivientes 2019'

La peruana ha rebut aquesta mala notícia poques hores abans d'iniciar el seu viatge a Hondures per participar al concurs de supervivència

Tot i que fa pocs dies es va anunciar la llista definitiva dels famosos que participaran en la pròxima edició de 'Supervivientes', i es va assenyalar que tots ells ja havien agafat el vol cap a Hondures, un petit detall va generar preocupació entre els fans. En el mencionat vol no es trobaven ni la periodista Chelo García Cortés, ni tampoc l'actriu Mónica Hoyos.

Ara bé, el passat dilluns tot va tornar a la normalitat, ja que vam poder veure-les a les dues a l'aeroport de Madrid, on després d'acomiadar-se dels seus familiars i amics van agafar l'avió que els portava a Cayo Cochinos, Hondures, per reunir-se amb la resta de concursants. Abans però, Mónica va rebre una notícia molt desagradable, que esperem que no tingui cap conseqüència en el seu concurs.

Festa sorpresa de comiat

Mónica ha acceptat participar en la nova edició de 'Supervivientes', que començarà aquest mateix dijous 25 d'abril, encara que després del seu pas per 'Gran Hermano VIP' va intentar mantenir-se al marge dels mitjans de comunicació. Amb motiu d'aquesta nova participació en un 'reality' de Telecinco, els seus familiars i amicsli han organitzat una festa sorpresa  per tal d'animar a la concursant i desitjar-li molta sort en aquesta nova aventura.

El seu pare i la seva àvia, de 92 anys, no es van voler perdre aquesta festa. Qui tampoc va faltar és Luna, la filla que va tenir amb el també concursant, Carlos Lozano, i amb el que precisament no té una bona relació en aquests moments. De fet, aquesta situació és una de les que més esperen els teleespectadors, ja que està per veure si, a l'illa, seguiran els enfrontaments entre els dos.

Mónica Hoyos va rebre una multa
Mónica Hoyos va rebre una multa | INSTAGRAM

 

Multa abans de viatjar a Hondures

Tot i la sorpresa de la festa i la felicitat d'estar amb la seva gent abans d'iniciar la seva aventura a 'Supervivientes', Mónica Hoyos es va endur un disgust quan, en sortir del local i dirigir-se al seu cotxe, va veure que li havien posat una multa.

  • També pots llegir: '¡HOLA!' entrevista Isabel Pantoja sobre la seva entrada a 'Supervivientes'

Però així i tot, va manifestar que aquella multa no afectaria els seus sentiments i que preferia quedar-se amb l'afecte de la seva gent i la il·lusió amb la qual afronta aquest nou repte personal. I és que l'exparella de Carlos Lozano fa molts dies que es prepara per iniciar aquesta aventura.

Mónica i Chelo no van viatjar amb la resta de concursants

El fet que Mónica Hoyos i Chelo García Cortés no marxessin amb la resta de concursants de ‘Supervivientes’ ha despertat molta curiositat per part de la gent, ja que va sorprendre a tothom que elles dues no agafessin el mateix vol que la resta de companys.

I és que malgrat no saber el motiu pel qual van retardar el viatge de les dues, ha agafat pes la teoria que la direcció del programa voldria realitzar, en directe durant la primera gala, el retrobament entre Chelo i Isabel Pantoja i Mónica i la seva exparella Carlos Lozano.

  • També pots llegir: Jorge Javier té l'alta mèdica i anuncia que 'Supervivientes' començarà el 25 d'abril