Un multimilionari de 72 anys busca una dona jove que li pugui donar un fill

Les seves declaracions a la televisió britànica s'erigeixen com un dels virals del moment a causa de les seves exhaustives demandes
El multimilionari Benjamin Slade va anar al programa 'Good Morning Britain' per demanar que li ajudin a trobar una esposa| Good Morning Britain
 

Benjamin Slade ha cridat l'atenció de tothom en acudir al programa ‘GoodMorning Britain’ per explicar que porta més d'un any buscant quelcom que l'inquieta profundament: una dona jove que sigui capaç de donar-li un fill i que hereti tota la seva fortuna.

 

No es pot tenir tot a la vida i Sir Benjamin Slade, tot i que té una quantitat innombrable de diners com a patrimoni, no n'és l'excepció. Aquest mateix, de fet, va sorprèndre tothom en assegurar que estava disposat a deixar-li a la seva futura esposa una targeta de crèdit perquè gastés tot el volgués, però sempre que estigués disposada a donar-li un fill, això sí, no pot ser qualsevol dona. Slade, en aquest sentit, ha explicat que aquesta ha de complir amb certs requisits.

 

Les exhaustives característiques de la futura dona

Al programa de la televisió britànica, l'home va expressar que actualment té diverses parelles, «totes meravelloses», però són majors de 50 anys i «no volen o no poden tenir fills».

 

Per això la seva primera petició és que tingui entre 30 i 40 anys, és a dir, edat fèrtil. Després ha assegurat que la candidata no pot tenir més d'1,65 metres d'alçada i quelcom molt important per a ell: ha de tenir permís d'armes, saber pilotar un helicòpter i tenir clar que viurà en un castell.                                            

 

Finalment, el mateix Slade ha comentat que vol, bàsicament, una dona preparada i disposada a tot: «Si poden aconseguir-me una esposa que també sigui una cap executiva, llavors és un tracte. Dos pel preu d'un». Benjamin Slade, en aquest sentit, ha conclòs dient que vol fer feliç a la seva futura dona, portar-la a llocs exòtics, gaudir de vacances secretes i a delectar-se amb menjars exclusius.                     

 

El multimilionari de 72 anys va estar en la televisió britànica explicant les condicions de la seva futura dona. | Good Morning Britain