Múltiples renúncies per a la pròxima edició de Gran Hermano VIP

Àlex Casademunt, Toño Sanchís o la model de Chicfy, són alguns dels personatges que s'han negat a participar en el reality de Telecinco

El col·laborador Cristóbal Soria. | Cedida

Problemes per Telecinco i Gran Hermano per completar l'elenc de famosos que han de participar en la cinquena edició de Gran Hermano VIP que, previsiblement, s'estrenarà el pròxim 8 de gener. Després del «no» de la model que protagonitza l'anunci de Chicfy que va assegurar que «aquestes històries» no la convencen, el reality segueix rebent «carabasses».

El representant de famosos Toño Sanchís i el col·laborador del Chiringuito de Jugones, Cristóbal Soria, haurien estat els últims a rebutjar l'oferta de la productora Zeppelin TV. Sanchís ha volgut sortir al pas de les filtracions de les últimes setmanes que parlen de la seva suposada participació a «GHVIP5» i les possibles exigències que hauria donat per entrar. En una intervenció al Programa d'Ana Rosa, el representant ha assegurat que s'ha reunit amb els productors del programa «per proposar-los els meus representats, no per participar-hi jo».

Toño Sanchís, en una imatge d'arxiu. | T5

D'altra banda, Cristóbal Soria, col·laborador del Chiringuito de Jugones, ha rebutjat la proposta de Telecinco per continuar al programa esportiu de Mega. El col·laborador televisiu tenia l'oportunitat de canviar la «banqueta» de Mega pel confessionari de Guadalix, però ha assegurat al programa esportiu que és «un home de futbol» i que vol seguir al programa.

Ja fa unes setmanes que també va sortir a la llum que Àlex Casademunt havia declinat l'oferta del programa. Casademunt ha assegurat en una entrevista que no vol entrar a la casa de Guadalix «perquè és incompatible amb la meva carrera musical. No tinc res en contra del concurs, però la meva carrera va per una altra banda. La televisió i la música no són compatibles i no tinc per què anar a cap programa de convivència. Em donen molts diners i clar que m'aniria bé, però no».


Comentaris

envia el comentari