IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Álvaro Munoz Escassi imputat per estafar presumptament 200.000 euros

El genet va comprar l'any 2013 un local a Madrid però mai hauria arribat a pagar-lo

Álvaro Muñoz Escassi
Imatge d'arxiu d'Álvaro Muñoz Escassi | Lecturas

Contra les cordes. Així està Álvaro Muñoz Escassi després d'un nou problema judicial que se li ha sumat als altres que tenia. Aquest cop, ha estat un empresari portuguès qui ha acusat el genet de deure-li 200.000 euros pel traspàs d'un local a Madrid, tal com informa la revista 'Semana'.

  

  

  

Aquesta acusació, però, ja ha anat un pas més enllà i ha passat a ser una denúncia per un suposat delicte d'estafa. Escassi haurà de presentar-se a declarar al Jutjat d'Instrucció número 10 de Madrid com a imputat per respondre sobre la seva possible responsabilitat com a administrador únic d'una societat per impagament d'una quantitat que ronda gairebé els 200.000 euros, amb interessos i costes judicials incloses.

Un local de copes que va fracassar

La compra de l'immoble es va produir l'any 2013, quan Álvaro Muñoz Escassi i un soci es van fer càrrec del local situat al carrer Infantes de Madrid que fins a la data ocupava un restaurant amb el nom de 'Ristorante Casavostra'. El seu propietari era un empresari portuguès que va optar per tancar el seu negoci i traspassar la propietat al genet i el seu soci per una quantitat de 147.000 euros.

Les dues parts van acordar que el pagament es podia fer a terminis fins al novembre de l'any 2016, amb el pagament de 4.393 euros cada dia 20 de cada mes, després de fer un avançament de 8.786 euros com a fiança.

D'aquesta forma, Escassi i el seu soci ja tenien la propietat del local per poder obrir un nou negoci. Després d'una costosa reforma per posar-lo a punt per a la seva obertura, el 'Ristorante Casavostra' es va convertir en 'Si, no? Restaurante y Copas'.

No obstant això, el negoci va ser un autèntic fracàs i només vuit mesos després d'obrir les seves portes va haver de tancar-les a causa del gran desemborsament inicial, l'alt cost del lloguer i que el seu local no va arribar a enlairar com ells mateixos esperaven.


De fet, segons el demandant, ni Álvaro ni el seu soci van pagar cap de les mensualitats acordades ni responien a les reclamacions per impagaments. Per aquest motiu, va contractar els serveis de 'El Cobrador del Frac' per intentar recuperar els seus diners. Tot i això, encara no ha vist un euro i ha decidit portar el genet als tribunals, podent ser condemnat a entre sis mesos i tres anys de presó.


Comentaris

envia el comentari