El mur d'Instagram de Pilar Rubio s'omple d'insults als seus fills

«El gran sembla xinès» o «té la mateixa mirada que Leticia Sabater» han estat alguns dels comentaris que podien veure's

 

Feliz domingo! // Have a nice Sunday!

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Com a persones subjectes a la fama i exposades constantment a l'opinió pública, tant Pilar Rubio com Sergio Ramos són conscients del cruel que poden ser les persones.

El que no esperaven, no obstant això, és que n'hi hagués tan mesquins com per atacar als seus dos fills, els qui haurien d'estar al marge de la popularitat dels seus pares i gaudir d'una infància normal.

No obstant això, com recull ‘Diario Gol’, sembla que a la xarxa hi ha uns quants detractors dels petits, que han volgut aprofitar-se de l'anonimat i de la seguretat que ofereixen les xarxes, per atacar-los i llançar-los tota classe d'insults innecessaris.

Succeïa quan Pilar Rubio compartia a Instagram una fotografia en la qual apareixia al costat dels seus fills. En aquest moment els 'haters' van aprofitar per encebar-se amb els petits als qui els van dir pràcticament de tot.

Atac d'odi injustificat

Alguns usuaris van utilitzar el mur de la col·laboradora per escriure coses com: «El gran sembla xinès», «té la mateixa mirada que Leticia Sabater», o «sou el que ve a ser lletjos». Afortunadament, més enllà d'aquests missatges d'odi i aquests atacs tan gratuïts, no han estat pocs els que han saltat per defensar als petits.

Així, podien llegir-se missatges de suport com: «teniu uns nens preciosos», «que insulteu a uns nens ja em sembla el súmmum de la mala educació i la baixesa com a persona. Quina vergonya per favor» o «para't tan sols a pensar durant un moment en què ets una persona adulta que acaba d'insultar a uns nens. Bé... Adulta... Suposo que he estat generosa en qualificar-te d'això», entre d'altres.

Sigui com sigui, el que queda clar és que independentment de l'odi d'algunes persones, ni a Pilar, ni a Sergio, ni molt menys als seus dos petits, Sergio i Marco, els faltarà gent que els defensi.


Comentaris

envia el comentari